Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Nektek bejön az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek bejön az, ha egy csajnak hófehér a bőre, vagy most mindenkinek a szolis csajok jönnek be?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hófehér:P
2010. máj. 1. 19:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Tök mindegy! Akibe belezúgok, az akár fekete boxszal is kenheti magát, akkor is tetszeni fog. Ha meg nem tetszik, miattam lehet világsztár is. Amúgy sötétben minden tehén fekete.
2010. máj. 8. 07:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, nekem tök mindegy hogy egy csajnak milyen a bőre...Csak ...... ne legyen. :D

Am. a hófehér bőr is tud vonzó lenni. :P

2010. máj. 8. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem hófehér bőröm van és fekete hajam, ezek mellé pedig bocis és csillogó barna szem... nem egóból, de eddig az összes barátom aki volt a mostanit is bele értve a hófehér bőröm miatt szeretett belém :D

jah, és am rocker vagyok :D

21/lány

2010. máj. 30. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:
hát, inkább így a fehér bőrú (fekete vagy barna hajú) felé lavírozom.
2010. jún. 21. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!