Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell udvarolni ?(Kissé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell udvarolni ?(Kissé bővebb lentebb!)

Figyelt kérdés

24 éves férfi vagyok és van egy lány aki nagyon tetszik nekem.Mivel konkrétan tudom azt hogy nem csak nekem áll szándékomban bókolni udvarolni a csajnak így hát szeretném tudni hogy kell udvarolni és bókolni egy lánynak 2022-bn ? :D ?

176magas és 67kiló vagyok azaz elég vékony és nem épp a herceg vagyok a fehér lovon!

A másik srác egy kigyúrt jól szituált (számára)kedves pali.Pénzes is és minden téren jobb nálam.

Hogyan vehetném fel vele a versenyt vele?

Aki e éren profinak érzi magát ne tartsa magában !Akár privátban is várom a válaszokat! :)

2022. jan. 7. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha ilyen könnyen feladod akkor meg is érdemled hogy a másik srácot válassza 😁
2022. jan. 7. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
11-Nem ér annyit egy csaj se, hogy párbajt vívjon érte többedmagával. Jön másik.
2022. jan. 7. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!