Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, szerettek udvarolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerettek udvarolni, meghódítani egy nőt?

Figyelt kérdés
A mai világban azt veszem észre, hogy a férfiak inkább a könnyebb utat keresik, valakivel megismerkedni, hamar szex, aztán ha beválik, járás. De valahogy nekem sosem működnek azok a kapcsolataim hosszútávon, ahol nem "udvaroltatom" a férfit sokáig. Azt hallottam férfi ismerőseimtől, hogy nekik kell az, hogy megszerezzék a kiszemelt trófeát, természetesen itt nem arra gondolok, hogy a nő lesz.rja őket, ők meg évekig tepernek, csak egy egészséges udvarlásra. Tehát hiába adja könnyen magát egy nő, az nem lesz olyan érdekes, mint akire vágyakozni kell.
2021. nov. 27. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Kíváncsi vagyok, inceleink közül melyikük ér ide hamarabb, hogy őszinte véleményét megossza velünk :D
2021. nov. 27. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem próbálok hamar lefeküdni a nővel. Nekem ehhez kell érzelmi kapocs. Randizni szeretek, úgyhogy jó ez így. Volt olyan nő, akinek túl lassú volt a tempó.

De soha nem fogok valakit "meghódítani", teperni érte. Ha nem érzem közös szándékot, lezárom.

2021. nov. 27. 17:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne szeretnék? Jólesik bókolni és udvarolni. Látni a szemében a csillogást, az arcán a mosolyt. Megéri hódítani, ettől férfi a férfi. A nő pedig attól nő hogy tudja fogadni és megköszönni.

Azt vettem észre hogy a mai nők inkább a sima beszélgetést értékelik jobban. Bókokkal tele a padlás náluk. Legalábbis a fiatalok nem értékelték annyira. Inkább a könnyedebb lazább ismerkedést szeretik. Az érett nők viszont szeretik ha meghódítják őket, ha dicsérik őket. Ők jobban ismerik a férfiakat.

Akárhogy is, én jobban szeretem ha az első mondatom bók a második dicséret, a harmadik pedig egy könnyed és laza poén.

2021. nov. 27. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
én randin egyszerűen jól érezni szeretem magam a nővel, nem ódivatú udvarlási köröket futni
2021. nov. 27. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha látom a nőn, hogy örömmel veszi, akkor természetesen szeretek udvarolni neki. De azért lássam, hogy van is értelme, és nem csak egy helyben topogunk!
2021. nov. 27. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!