Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet, hogy a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy a magyar chat oldalakon egy nő sem ismerkedni van fenn mégis kikérik maguknak ha egy "mi a dörgés"-el indítasz?

Figyelt kérdés
Ha nem akarnak semmiféle intim vagy romantikus kapcsolatot akkor nem mindegy mivel indít egy pasi? Hisz nincs tétje az egész dumának.
2022. jan. 6. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
1%

Ember, hát még mindig nem jöttél rá? #egónövelés

Szerinted ha ilyen macsó dumát tolsz, attól ők beljebb vannak? F.szt! A sok sóvárgó, kedvükben járni akaró üzenet kell nekik!

2022. jan. 6. 16:39
 2/8 A kérdező kommentje:

1

De sokuknak még kép sincs magukról és mégis akkora az egó mint az Eifel torony. :D

2022. jan. 6. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Ezek a chat oldalak kizárólag párkeresés céljára szolgálnak?
2022. jan. 6. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Ha csak dugára keresnék férfit, akkor se állnék szóba ilyen bunkó pasival, aki így indít egy beszélgetést. Nálam szexpartnernél is fontos, hogy kedves és normális legyen. Illetve múlt időbe tenném ezt a dolgot, mert már régóta van komoly kapcsolatom, amit nem a xar csetes oldalakról szedtem össze.
2022. jan. 6. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Meg még vannak a "hali mizu" és a "hány kiló vagy hogy nézel ki" szellemileg alultáplált korcsok.
2022. jan. 6. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

A cset oldal nem randi oldal.

A "mi a dörgés?" meg elég parasztul hangzik. Semmiképpen sem úgy, hogy beszélgetni akarnék az illetővel.

2022. jan. 6. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:

ne haragudj, kérdező, de nagyon tapasztalatlan lehetsz, ha még elhiszel ilyen kamudumákat nőktől :D

párkeresés témában szinte semmit nem szabad elhinni a nőknek.

a "nem társkeresés céjából vagyok fent" annyit jelent, hogy kivéve, ha elég macsó/magas,jóképű vagy, mert akkor simán nyitottak rá.

pont ilyen baromság, h nem keresnek alkalmit, állítom neked neked, h amikor a chatek a csúcson voltak, az ottani nők legalább 90%-ának volt onnan alkalmija.

elmondom neked, hogy én kb. 5-6 nővel találkoztom onnan, és mindnek az volt írva az adatlapjára, h nem szeretne találkozni, se semmilyen kapcsolatot:D és nem épp 8 elemis nők voltak.

aztán az is igaz, amit az első írt: egonövelés, plusz a nők imádnak megsértődni és sajnáltatni magukat.

ha egy 190 magas macsó gyerek vagy, hidd le, a "mi a dörgés" beköszönés is teljesen rendben van :D

2022. jan. 19. 18:17
 8/8 A kérdező kommentje:

7

MAjd olyan magas vagyok de arcfelépítésre nem hozom azt a szintet :(

És nem is képpel vagyok fent egyébként.

2022. jan. 19. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!