Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire uniformizáltak a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire uniformizáltak a női igények?

Figyelt kérdés

Nők, az alábbi pasik közül melyiket választanátok? Kíváncsi vagyok mennyire tudom belőni az ízléseteket. Mindeképpen választani kell valakit.

Én arra tippelek, hogy első srácot fogjátok választani.

1. [link]

2. https://www.youtube.com/watch?v=1TUoa_vFrTQ

3. [link]

2022. jan. 6. 15:14
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

"hogy őskorra emlékeztető állapotok kezdenek visszaállni és a nők ezt nevezik jogok virágzásának, igazságosságnak."

Leszarom ezt a sok zagyvasagodat. Nem akarok igazságos lenni ha szexről és szerelemről beszélünk. Az utolsó dolog ami eszembe jutna hogy igazságos legyek. Igen, örülök hogy jogom van a partner választáshoz és nem szeretetszolgálat es használati tárgy a testem.

2022. jan. 6. 18:47
 32/38 A kérdező kommentje:

31

De azt tudod, hogy amilyen jól esik neked a szex és szerelem ugyanolyan jól esne másnak is akiknek nem adatik meg? Te eltudnád képzelni az életed ezek nélkül? Azután légy ennyire felvilágosult miután magad az ők helyükbe képzelted. Menni fog?

2022. jan. 6. 18:56
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra is fenntartom a véleményem. Annyira nem hat meg a dolog, mint amennyire téged az, hogy egy nő kényszerből/undorból teszi szét neked a lábát. Ugyanis ha nem válogathat egy nő szabadon, akkor onnantól ez már nem kölcsönös, hanem egyoldalú.
2022. jan. 6. 19:02
 34/38 A kérdező kommentje:

33

De ez nem szabad válogatás hanem természetes ösztönös szelekció, fogd már fel. Nincs benne semmi magasztos, semmi nemes. Csak mentek az ösztöneitek után, ennyi. És nem is kellene semmi cifra dolgokat belemagyarázni, mert egyszerű a dolog.

2022. jan. 6. 19:05
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

"a férfiak többségének nem jut szeretet, intimitás és családalapítás joga?"

Mesélj, miféle fogalmad van neked a szeretetről, intimitásról?

Az irományod alapján semmi.

Mondjuk degradálnád mások szeretetre intimitásra alapuló kapcsolatát, hogy a "nő tapad az alfára", csak mert merészel tetszeni neki a párja? :D

Amúgy milyen elképzelésed van, hogyan kéne összeállni valakivel, aki nem vonz?

Képzeld, van sok olyan tulajdonság, ami egyszerűen taszít. Ilyen pl. az elhízás, vagy az is, ha valakinek hiányzik elöl a foga. Oké, tegyük fel, hogy emberileg csodálatos az illető, értelmes, sose csalna, bántana, jó a humora, egyezik a jövőképünk, stb. (félre ne értsd, nem rólad van szó, csupán fikció). Mihez kezdjek vele, ha testileg elemi szinten undorít, vagy legjobb esetben semleges, tehát soha a büdös életben nem tudom megkívánni? Tudod, a párkapcsolatnak a lelkiek MELLETT része ez IS. Mit csináljon ilyenkor az ember? Kapcsolja ki az undort és parancsoljon rá magára?

Tegyük fel, hogy beleszeretsz egy csajba, aki számodra szép, és mondjuk igényes a testére, hajára, öltözékére. Mondjuk csinos, edzett, feszes és bevállalt vagyonokat és csomó fájdalmat, hogy egészséges, szép fogsora legyen. Te imádod, szereted, és már épphogy nem durransz el a gatyádba, annyira izgat. Nem zavarna, hogy közben rávigyorogsz az elöl hiányos fogsoroddal meg a ki tudja milyen egyéb hiányosságaiddal, igénytelenségeiddel, amiket baxol kiküszöbölni? Te élvezed, hogy szeretkezel egy számodra vonzó partnerrel, de ha a nő is így szeretne érintkezni, akkor fújtatsz?

Mi lenne a fejedben ebben a fiktív esetben?

Csak mert voltam ilyen helyzetben és a h.ülyegyerek azt akarta elhitetni velem, hogy azért jár neki ez, mert ő lelkileg szeretett belém, és nem is érdekli a külsőm. Csak a lelkiek miatt sziklakemény a farka és durran bele majdnem a gatyába és teljesen ugyanígy lenne, ha híznék 50 kilót és felismerhetetlenre zúznám az arcom. Hát hogyne. :D

Érdekelne tényleg a válaszod, de ha azzal próbálsz jönni, hogy lelketlen, felszínes vagyok, nincsenek emberi értékeim, az előre szólok, hogy nem érdekel, hallottam már eleget a gyökér fajtádtól, és nincs olyan mondat, amit írni tudsz annak érdekében, hogy akár egy pillanatig is komolyan vegyem. Szóval az esetleges kommented ezen részeit teljes egészében reakció nélkül fogom hagyni.

2022. jan. 6. 19:09
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az uniformizált? Mert az én környezetemben olyan férfiak vannak párkapcsolatban, házasságban akik egész alacsonyak, vannak kövérek, vannak gyári munkások, van aki genetikailag vékony stb.

24F

2022. jan. 6. 19:11
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Eleve rakhattál volna ki 3 db jó fotót. Mert így 1 db jó fotó, 1 db rossz minőségű videó és 1 db előnytelen fotó alapján nem nagy agysebészet, hogy ki fog nyerni... :D
2022. jan. 7. 12:16
 38/38 anonim ***** válasza:
Ohhhjaj. Egyik sem kellene. Ahogy a női igények sem uniformizáltak egyáltalán. Honnan szülted ezt a “teóriát”?
2022. jan. 11. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!