Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan nővel, aki kizárólag reggel 7 és este 8 között van ébren?
Napi 11óra alvás szerintem túl sok.
Nem igényeled néha, hogy éjszaka kicsit jól érezd magad?
Én szeretek nyári éjszakában kint sétálni vagy este étteremben vacsorázni vagy ismerősnél vendégeskedni.
Én nem lennék olyan nővel, akinek 8kor lövik a pizsit, mivel alapból 9után érek haza mikor délutános vagyok.
Délelőtt meg 4:30-as kelés.
Szerintem a legtöbb embernél hasonlóképp működik.
Nagyon leszűkíti a kört és még akkor is szerintem rugalmatlan. Kicsit hajlanod kéne a kompromisszumra.
26/F
8.
Mitől furcsa a 8 órás alvás? Annyinak kellene elvileg lennie, csak sokan beleszarnak és mindent az alvás "rovására" csinálnak, "elég a 4 óra!" felkiáltással, aztán másnap kínlódnak, egyre mélyebbek a karikák a szemek alatt, egyre inkább olyan mindenkit, mint az élőholtak serege, a sok smink meg férfiaknál a kötelező napszemüveg ellenére is. Aztán hosszabb távon ez meg is bosszulja magát. A kérdező 11 órája is egészségtelen, ha mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!