Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik esélyt adna vajon,vagy most se várna rám?
Régebben egy társaságba kerültem egy nővel akit azelőtt is ismertem látásból, de én a lassabb ismerkedés híve vagyok és nem várt rám, 2 hónap után összejött mással.
Egy éve szakítottak, nem sokkal utána ismét kezdeményeztem nála. Jól alakultak a dolgok, ki is hangsúlyoztam, hogy én lassan szeretek ismerkedni de pár hónap után lerázott azzal az indokkal, hogy neki ez túl lassú.
Akkor mérges lettem, nem írtam többször. Arra gondoltam biztos összejött egy rámenősebb pasival de nemrég megtudtam, hogy még mindig szingli.
Szerintetek lenne még esélyem nála vagy ezek után szóba se állna velem?
Ez a vonat már elment!
Mégis miért akarsz lassan ismerkedni? 2-3 év alatt akarod eldönteni, hogy összejössz -e valakivel? Mire kell neked ennyi idő, nem házasodni kell, ha elindul egy kapcsolat! Nem működik a szerszám, és azt hiszed, hogy ha nagyon szeret, akkor elfogadja?
Te még szűz vagy, ugye? Ha nem, akkor biztosan pszichés gondjaid vannak szexuális téren. Hónapokig nem húznád máskülönben. Ezen túl kell tenned magad.
ha gondolod, írj rá, max nemet mond
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!