Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők akik nem szeretnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik nem szeretnének gyereket és van saját lakásuk szerintetek ez mennyire okés?

Figyelt kérdés

Mennyire okés szerintetek, ha már a kapcsolat elején jelzem a másiknak hogy én külön kasszán szeretnék lenni és ha veszünk valamit amit közösen használunk akkor felesben fizetjük,

az étkezést és minden más közös használatú dolgot. Viszont amit a másik nem használ vagy ritkán azt felírjuk hogy ki vette, ha mégis szétmennénk akkor tudjuk kié.

Illetve h a másik túlköltekezte magát akkor külcsön adunk egymásnak, de nem osztjuk meg egymásal hogy ki hogy áll pénzügyileg.

Azért írtam hogy nem akar gyereket és saját lakás, mert így nem lesz házasság és olyan tulajdon vagy felelősség ahol nagyon számítanának az anyagiak.

2022. jan. 4. 15:02
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
10-es igen így gondolom, de nem értem az érzelmeknek mi köze az anyagiakhoz? Attól még lehet segíteni és támogatni a másikat hogy nem turkálunk egymás zsebében.
2022. jan. 4. 15:19
 12/47 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező te kevered a kifejezéseket. Te nem párkapcsolatot keresel, hanem dugópajtit. Nincs ezzel gond, egyre többen vannak így, főleg aki már túl van egy váláson. Csak ismerkedéskor ne párkapcsolatról beszélj, mert az megtévesztő.
 13/47 anonim ***** válasza:
98%
Elég gáz. Még a vadidegen lakótársaimmal se voltam ennyire skót, mikor egyetem alatt random emberekkel éltem albérletben.
 14/47 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert ha például nekem van egy drága hobbim amire szeretek költeni, akkor ne tudjon beleszólni a másik és fordítva én se szólok bele, hogy ő mire költi a pénzét.
2022. jan. 4. 15:21
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Na, azért más a külön kasszán levés meg a cigánykodás, már ne is haragudj.

Nem akarok gyereket, van saját otthonom, ha házas leszek, mindenképp írunk vagyonszerződést és nem akarok közös tulajdonú ingatlant vagy nagyobb ingóságot (autó, műszaki cikk) venni... De nem vagyok hajlandó egy olyan büdös kreténnel élni, aki a vásárláskor odarakja az elválasztót a kajánk közé és elfelezi az én hűtőmet, hogy az ő kajája külön legyen. Ezt k...vagyorsan el lehet felejteni nálam.

Nem vagyok sz..rrágó akkor sem, ha külön kasszát akarok. Szerintem ez alap egy kapcsolatban. Azt akarom csak lepapírozni a vagyonszerződésben is, hogy minden azé, akinek a nevére lett véve. Az ingatlanjaink tisztán a miénk, ha vesz a párom egy kocsit, tisztán az övé. Ha én veszek neki és a nevére iratom, szintén az övé. Ha veszek egy mosogatógépet, nem fogja kibontani a lakásból, mert az enyém, ahogy a munkaeszköz is. De ha kap tőlem egy hangfalat, nem fogom visszakérni, mert amit adok, arról lemondok arra az időre is, mikor már nem leszünk együtt esetleg. A közös élet viszont közös élet és a saját fizetésünkből mindketten azonos hányadot áldozunk az ételre, a rezsire és a közös programjainkra. Erről a pénzről mindkettőnk önként lemond a kapcsolat javára, míg a többi örökké az övé lesz, a megtakarításai, a főbb vagyontárgyai...

Én nem tudok és nem akarok mással máshogy tervezni, sajnos vagy sem. A kényszeres felezgetésre biztos, hogy nem vagyok vevő. Még ha egy barátommal vasárolunk, akkor is hozzácsapom az italát vagy ebédjét az enyémhez, aztán vagy megadja vagy így jártam. Aki ekkora ügyet csinál ebből, az nem nekem való és nem az én baráti körömbe.

2022. jan. 4. 15:26
 16/47 anonim ***** válasza:
97%
Megértem, hogy véded ami a tiéd, és hogy agyatlanul nem akarsz belemenni egy kapcsolatba, de téged a túlzott anyagiasságod fog megfosztani egy boldog párkapcsolattól. Látszik, hogy rettegsz, nehogy valaki egy forintodhoz is hozzáérjen. Megjegyzem szerintem egy normális nő aki nem aranyásó, az nem is akar a te pénzeddel és az értéktárgyaiddal semmit kezdeni. Kell hogy legyen pénzkultúrád, de ne ess át a ló túloldalára, mert elveszítheted akit szeretsz.
2022. jan. 4. 15:27
 17/47 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, én maximálisan támogatom ezt. Külön szoba helyett viszont javaslom a külön lakást, az a tuti. És ha lehet, a párjaink is legyenek külön, nem szeretek osztozkodni.
2022. jan. 4. 15:27
 18/47 anonim ***** válasza:
0%
12! A kérdezö TÁRSAT keres! Az az egyenlöségen, tiszteleten alapszik. Ebben benne van az anyagi tisztelet meg rgyenlöség is.
2022. jan. 4. 15:28
 19/47 anonim ***** válasza:
91%
Fillérb_szás Pro+ Max. Én sokáig éltem lakótársakkal, de még ott sem számolgattuk, hogy ki hány kocka wc-papírt szart el.
2022. jan. 4. 15:28
 20/47 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ettől egyedül is jobb.
2022. jan. 4. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!