Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők akik nem szeretnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik nem szeretnének gyereket és van saját lakásuk szerintetek ez mennyire okés?

Figyelt kérdés

Mennyire okés szerintetek, ha már a kapcsolat elején jelzem a másiknak hogy én külön kasszán szeretnék lenni és ha veszünk valamit amit közösen használunk akkor felesben fizetjük,

az étkezést és minden más közös használatú dolgot. Viszont amit a másik nem használ vagy ritkán azt felírjuk hogy ki vette, ha mégis szétmennénk akkor tudjuk kié.

Illetve h a másik túlköltekezte magát akkor külcsön adunk egymásnak, de nem osztjuk meg egymásal hogy ki hogy áll pénzügyileg.

Azért írtam hogy nem akar gyereket és saját lakás, mert így nem lesz házasság és olyan tulajdon vagy felelősség ahol nagyon számítanának az anyagiak.

2022. jan. 4. 15:02
1 2 3 4 5
 1/47 A kérdező kommentje:
És ha pl az én lakásomba költözik, akkor a rezsit felesbe az amortizációra pedig egy jelképes biztosítási összeget kérek tőle havonta. Ez fordítva is így lenne.
2022. jan. 4. 15:04
 2/47 anonim ***** válasza:
98%
Hú, de jól elvagyok én egyedül!
2022. jan. 4. 15:06
 3/47 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy te elképzelsz egy párkapcsolatot az úgy hangzik, mint mikor mostohatestvérek vitatkoznak egy szelet rántott húson.
2022. jan. 4. 15:09
 4/47 A kérdező kommentje:
Én csak szeretném megőrizni az anyagi függetlenségem, pl ha több szobás a lakás akkor külön szobában laknánk és az ott lévő dolgok nem lennének közösek, mint egy albérletben a bérlőknél.
2022. jan. 4. 15:11
 5/47 anonim ***** válasza:
100%

"felírjuk hogy ki vette, ha mégis szétmennénk akkor tudjuk kié." ez szerintem gáz. Ha ennyire külön kasszán akarsz lenni, akkor ne vegyetek semmit közösen.

Biztosítási összeg amortizációra? XD Azt kérheted, ha valamit tönkre tesz, vegyen újat, de ezt magától is megtenné.

2022. jan. 4. 15:13
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az utolsó kommentet most nem értem. Fordítsa le valaki. Tényleg azt írja hogy külön szobába lenne a párjával vagy én értem rosszul?
2022. jan. 4. 15:14
 7/47 anonim ***** válasza:
100%
4 Kezded már fullban nyomni a kretént.Ezt albérlőnek hívják, nem partnernek.
2022. jan. 4. 15:14
 8/47 anonim ***** válasza:
23%
3! Miért mi ezzel a baj? Én még azt tennèm hozzá, hogy jobb lenne hanemis költöznénk össze. Havan sajátja miért kéne együtt lakni?
2022. jan. 4. 15:17
 9/47 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy együtt laknánk, de mégis anyagilag úgy viselkednénk mintha külön laknánk és mindenki független lenne pénzügyileg.
 10/47 anonim ***** válasza:
98%

Nekem így okés lenne, de garantálom, hogy a nők nagy része ezen kiakadna. És nem az anyagiakon hanem, hogy te ezt úgy gondolod, mint valami lakótársi kapcsolatot, ahol egyébként kapsz szexet.

Mert az írásod alapján kb. mintha egy ügyvéd előtt lepapírozott lakótársi szerződés lenne (nem egy párkapcsolat). De kérdezem én, hol maradnak itt az érzelmek?!

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!