Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Roma vagy magyar férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma vagy magyar férfi? Melyikkel jár jobban egy magyar nő?

Figyelt kérdés

Ismerek pár roma embert és azt látom, hogy melóznak, viszik haza a pénzt az asszony körmöshöz, fodrászhoz, kozmetikushoz mászkál.

Nyilván viszik a háztartást ezek a nők takarítás, főzés, stb. De ezt egy magyar férfi mellett 8 órában dolgozó nő is megteszi.

Mivel jobb egy magyar férfivel az élet, mint egy romával?

A kérdésem nem gyűlölködésről szól, csak vélemények érdekelnének erről.

Nem kellenek "büdösek,igénytelenek" válaszok.

2022. jan. 2. 04:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igazán kell bemutatni a cigány "kultúrát" senkinek. Akiknek tetszenek áldásom rájuk, de a mai PC hányást ne akarják már ráerőltetni mindenkire. Az "ismerek ilyen cigányt meg olyan fehéret" meg túl lerágott csont már. Ha van egy jó közöttük a 10-ből, akkor ne kelljen már elfogadnom azt, hogy ők bizony makulátlan jó emberek. Egyébként meg a döntés szabadság van, ha nekem nem tetszik bennük valami, elutasítom. Ezt még talán szabad, nem?
2022. jan. 2. 22:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy te kívülről mit látsz az egy dolog.

Latszólag szépek, csillogók, gondtalanok.

A valóságban a pénz seftelésből, hitelből, zálogból, kölcsönből, szerencsejátékból van. A nőnek kb személyisége se lehet, mert az ő feladata mindenekelőtt szolgálni az urát, nevelni a gyerekeket, háztartást vezetni. Nem lehet hobbija, nem lehetnek barátai (max a rokonai), nem lehet egzisztenciája, sőt munkája se, úgy kell élnie ahogy azt a férje elvárja, még éreznie, gondolkodnia is úgy kell. Ha valamiben nem egyeznek akkor természetes a verés. A 4 fal között nagyon gyakori a veszekedés, és csakis a nő lehet a hibás mindenért. Egy nő messze nem egyenrangú a ferfivel, mint mondtam az ő dolga a szolgálat. Persze legyen szép, merthát ciki egy csúnya nővel megjelenni, meg a nő ugyis olyan mint egy tárgy, az meg ha már ott van neki a lakásban, meg még társaságba is kell vinni, akkor legyen csillogó...

A férfi félreléphet, a nő nem is beszélhet férfival.

Tudom mit beszélek, én is hittem egy szép muzsikus fiúnak. Életem legnagyobb hibája volt...

2022. jan. 5. 01:06
 23/26 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a nyugati kultúrában a férfi egy megvetendő, semmirekellő, gyalázatos ösztönlény, aki évezredek óta elnyomásba tartja a szegény nőket.

Viszont a PC felfogás szerint a bevándorlók, a négerek, a cigányok valami eszméletlenül szép és gazdag kultúrával rendelkeznek, náluk a nő és a család szentsége szent. :D

Meg ilyenkor jön a szerecsen mosdatás, hogy szegények elnyomásban élnek, esélyegyenlőségben nem részesülnek. Aki értelmes, az tudja mi is a valóság... ;)

2022. jan. 5. 12:48
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Amit tudnia kell mindenkinek, aki valemilyen szubkultúrából választ magának párt, hogy kapja vele rokonságnak az egész famíliát!
2022. jan. 5. 15:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Alapjáraton az emberek többsége mindig az alja cigányokra gondol ha ilyen vagy ehhez hasonló kérdést írnak ki. Szerintem elszórva vannak normális magyar közösségben szocializálódott cigányok is, de legtöbbször félvérek ők ..a normális ember megnevezése pedig elég szubjektív.
2022. jan. 5. 20:25
 26/26 anonim ***** válasza:
Hat aki komolyan veszi a feleseget fix h nem ot allitja ki. Hanem ahogy a kerdezo irja, akiket mellette tart.
2022. febr. 4. 22:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!