Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma vagy magyar férfi? Melyikkel jár jobban egy magyar nő?
Ismerek pár roma embert és azt látom, hogy melóznak, viszik haza a pénzt az asszony körmöshöz, fodrászhoz, kozmetikushoz mászkál.
Nyilván viszik a háztartást ezek a nők takarítás, főzés, stb. De ezt egy magyar férfi mellett 8 órában dolgozó nő is megteszi.
Mivel jobb egy magyar férfivel az élet, mint egy romával?
A kérdésem nem gyűlölködésről szól, csak vélemények érdekelnének erről.
Nem kellenek "büdösek,igénytelenek" válaszok.
Az hogy te kívülről mit látsz az egy dolog.
Latszólag szépek, csillogók, gondtalanok.
A valóságban a pénz seftelésből, hitelből, zálogból, kölcsönből, szerencsejátékból van. A nőnek kb személyisége se lehet, mert az ő feladata mindenekelőtt szolgálni az urát, nevelni a gyerekeket, háztartást vezetni. Nem lehet hobbija, nem lehetnek barátai (max a rokonai), nem lehet egzisztenciája, sőt munkája se, úgy kell élnie ahogy azt a férje elvárja, még éreznie, gondolkodnia is úgy kell. Ha valamiben nem egyeznek akkor természetes a verés. A 4 fal között nagyon gyakori a veszekedés, és csakis a nő lehet a hibás mindenért. Egy nő messze nem egyenrangú a ferfivel, mint mondtam az ő dolga a szolgálat. Persze legyen szép, merthát ciki egy csúnya nővel megjelenni, meg a nő ugyis olyan mint egy tárgy, az meg ha már ott van neki a lakásban, meg még társaságba is kell vinni, akkor legyen csillogó...
A férfi félreléphet, a nő nem is beszélhet férfival.
Tudom mit beszélek, én is hittem egy szép muzsikus fiúnak. Életem legnagyobb hibája volt...
Érdekes, hogy a nyugati kultúrában a férfi egy megvetendő, semmirekellő, gyalázatos ösztönlény, aki évezredek óta elnyomásba tartja a szegény nőket.
Viszont a PC felfogás szerint a bevándorlók, a négerek, a cigányok valami eszméletlenül szép és gazdag kultúrával rendelkeznek, náluk a nő és a család szentsége szent. :D
Meg ilyenkor jön a szerecsen mosdatás, hogy szegények elnyomásban élnek, esélyegyenlőségben nem részesülnek. Aki értelmes, az tudja mi is a valóság... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!