Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Roma vagy magyar férfi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma vagy magyar férfi? Melyikkel jár jobban egy magyar nő?

Figyelt kérdés

Ismerek pár roma embert és azt látom, hogy melóznak, viszik haza a pénzt az asszony körmöshöz, fodrászhoz, kozmetikushoz mászkál.

Nyilván viszik a háztartást ezek a nők takarítás, főzés, stb. De ezt egy magyar férfi mellett 8 órában dolgozó nő is megteszi.

Mivel jobb egy magyar férfivel az élet, mint egy romával?

A kérdésem nem gyűlölködésről szól, csak vélemények érdekelnének erről.

Nem kellenek "büdösek,igénytelenek" válaszok.

2022. jan. 2. 04:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
9: viheti
2022. jan. 2. 12:52
 12/26 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várjuk a reakcióidat az eddigi véleményekre, kérdező. Az első kettő voltam.
2022. jan. 2. 15:06
 13/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk az hozzá tartozik, akiket en ismerek nem ilyen hagyományőrző cigányok, sőt. Nem is tudom, hogy különböznek-e bármilyen hagyományaik a miénktől, szerintem nem nagyon. Csak az, hogy az asszonyt nem engedik el dolgozni vagy nem kell nekik. De ilyenből többet is ismerek, nem egyet.
2022. jan. 2. 15:11
 14/26 A kérdező kommentje:

4,5. Teljesen egyetértek, hogy biztosan vannak olyan szokások, amikbe nem tud beleszokni aki teljesen másban nőtt fel.

De ez igaz lehet egy arab-magyar házasságra is. Ott még nagyobb különbségek vannak.

2022. jan. 2. 15:15
 15/26 A kérdező kommentje:

12. Mondjuk neharagudj, a tiédre pont nem tudok semmit reagálni.

Es megegyszer elmondom neked, engem nem meggyőzni kell, úgyhogy nem tudom miért várod a reakciót. Mindenkinek elhiszem, hogy látott már olyat amiről ír.

2022. jan. 2. 15:17
 16/26 A kérdező kommentje:

7. "A nő dolgozik, viszi a háztartást, neveli a gyereket. A fiú gyerekkel szemben szava se lehet, mert nőként alsóbb rendű."

Na ilyet még sosem láttam. Ezek az (énszavaimmal) esetleg nagyszoknyas cigányoknál lehet így, én olyanokat nem ismerek. Akiket ismerek azokhoz aztán szól az anyjuk.

"Az meg megint nem ritka, hogy a férj olyan szinten rendelkezik az asszonnyal, hogy pénz szűkében eladja prostinak, vagy maga állítja a sarokra."

Na ilyet meg már láttam én is, de ez meg pont nem az előző típusúaknál. És szerintem ezek sem a feleségüket teszik ki (általában), inkabb az asszony mellett tartott nőiket. De nemtudom, csak gondolom, hogy így van.

Szóval szerinted az általánosabb inkabb az, hogy a nőnek nagyon rossz sorsa van a cigányoknál?

2022. jan. 2. 15:24
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A cigány nők többségének megfelelő a sorsa. Nekem nem kellene az ő "kultúrájuk" semmilyen formában sem. Primitív népség a 98%.
2022. jan. 2. 16:01
 18/26 anonim ***** válasza:

Ilyen fehér magyar férfiból is van, aki melózik, aztán fizeti a nőnek a körmöst. Nem az a kérdés, hogy roma vagy fehér, hanem az, hogy mi az értékrendje, hogy viselkedik, kikkel veszi magát körbe - és az adott nőnek milyen preferenciái vannak.

Én pl. nem várom el, hogy pénzeljenek meg cicomázzanak, azt mindig a saját pénzemből álltam. Nekem az a lényeg, hogy kezeljen a párom egyenrangú partnerként. Én a magam részéről amiatt magyart választanék, hogy alapvetően jobban tetszik a világos bőr, mint a sötétebb; ha meg ez nem lenne szempont, akkor romával is összejönnék, ha nem a hagyományos roma családmodellben hisz, és nincs a környezetében balhés rajc...ny (mondjuk fehér magyarból sem az NBII-t sörözve-böfögve néző proli a zsánerem).

2022. jan. 2. 18:50
 19/26 A kérdező kommentje:

Egyébként a kérdésemet az is ihlette, hogy volt már közöm cigány és nyilván magyar emberhez is.

Amég két magyar srác, ha áthívtak magukhoz egy pohár vízzel nem jutott eszükbe megkínálni (nem túlzok), addig a roma srác akárhányszor átértünk kínált mindennel.

Nyílván lehet, hogy kifogtam két figyelmetlen srácot is és ez csak a véletlen.

De értsétek jól nyilván nem a pohár vízről van szó, hanem a gesztus.

A nagyon rendes családból származó, tényleg értelmes sráccal így jártam, amég a sokkal "egyszerűbb" gondolkozású romát egyfolytában érdekelte, hogy én nála kényelmesen érezzem magam.

2022. jan. 2. 18:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Itt tényleg csak te fogtad ki azt a kettőt, akit nem neveltek meg rendesen a szülei - és ez nem végzettség és pénz kérdése. Az fehér magyar ismerőseimnek a többsége (főleg irodista közegben mozgok) nagyon kulturált és segítőkész. Csomóan akkor is megtettek nekem dolgokat, amiket eszemben sem volt kérni, amikor nem is voltam velük együtt és nem is akartak tőlem semmit. Ez nem bőrszín kérdése.
2022. jan. 2. 19:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!