Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg egy sráccal, akit buliban szoktam látni és nagyon bejön?

Figyelt kérdés

Már többször láttam hajógyárin bulizni a haverjaival és nagyon tetszik:) még nem beszéltünk de párszor rám mosolygott, de ennyi:(

szeretnék vele megismerkedni, de annyi a gond, hogy a bulis ismerkedést a fiúk (és a lányok se:D) nem szokták komolyan venni és én nem egy éjszakás kalandot akarok, hanem megismerni, beszélgetni és ha utána is szimpi akkor már tudom a dolgom:) csak hogy juthatok el addig anélkül,hogy nagyon rámenős lennék?

megkerestem facebookon és ott láttam, hogy táncos sok fellépése és lányrajongója van...ezért nem akartam ott írni neki, ne gondolja, hogy egy vagyok ezek közzül:D

19/L

2010. szept. 7. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
menny hozzá oda buliba vagy ha félénkebb vagy akkor faszbukon ird le neki h láttad a hajógyárin és meg szeretnéd ismerni mit kell ezt tul beszélni ?:D
2010. szept. 7. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
ezaz...menj oda hozzá, ne mindent a pasi csináljon:P táncolj oda...mosolyogj vissza teis stb
2010. szept. 7. 15:43
 3/3 anonim válasza:
Én buliban odamennék hozzá, amikor egyedül van pl. hogy nincs-e kölcsön öngyújtója, vagy nem látta-e a barátnőmet..stb. A facebook is jó 5let, először csak lájkold a képeit, hogy jobban figyeljen rád..utána jön magától, ha ő is szeretne valamit :)
2010. szept. 8. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!