Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedjek egy új szomszéddal (sráccal)?
Pár háznyira reggel óta nyírják a füvet 3-an. Közöttük van egy kb velem egykorú srác. Valószínűleg ők költöznek ide. Hogy tudnék közeledni hozzá? Hogy tudnám leszólítani? Hogy tudnék megismerkedni vele? Valami ötlet?
16/L
a sziát mond mosolyogva. :)
az én szembe szomszomszédomhoz, nénihez.. jöttek az unokái, és ők is velem egykorúak lehettek.. mire lett volna bátorságom kihívni őket, addigra elmentek. :( olyan rossz volt. De különben ők köszöntek rám, én meg mosolyogva köszöntem nekik vissza. :)
Am meg.. mondhatnád anyukádnak, hogy átmehetnétek üdvözölni a szomszédot.. és mondhatnátok nekik, ha vmire szükségük van, akkor ti rendelkezésre álltok. :) persze, ha vmit kölcsön szeretnének kérni... :D
Elsétálsz arra és:
-Szia!
-Szia! (valószínűleg visszaköszön ugye...)
-Füvet nyírsz? Hmmm... nálunk sem ártana... hol lehet ilyen jóképű srácokat felbérelni?
Innentől rajta áll a dolog, hogy jó-e vagy nála vagy sem és hogy mennyire félénk...
Ajánld fel, hogy lemosod a kocsijukat bikiniben...xD
Na félretéve az én gondoltataiat - pedig ennek szerintem nagyon örülne - köszönj neki, hogy 'szia' vagy 'sziasztok' ha többen vannak és utána - ha visszaköszön/nek, de biztos visszaköszön, ha meg nem akkor meg hagyd ott mint sz@rt a fűben. És akkor már könnyen megy a beszélgetés... Biztos visszakérdez és veled mizu? vagy Erre laksz a környéken? vagy hasonló és akkor talán egy mobilszám csere is meglehet:P
Sok sikert
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!