Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el gyakran az otthon a szüleikkel élő nők is hogy a férfinak legyen saját lakása? Nem röhejes ez kicsit?
Figyelt kérdés
Közben ők a mamahotelt tudják felmutatni...2021. dec. 24. 14:39
11/14 anonim válasza:
8
Én így se, de ha pasi lennék se íratnék semmit a másikra, ami az enyém.
Rendben! Semmi gond! De akkor én meg nem szülök! Ennyire egyszerü a képlet
12/14 anonim válasza:
#10 u jelly? amúgy 2 hetet dolgozok 1 hónapban 2 hétig meg hereverés van és így is 500k-t keresek, szóval qrvára nem szorulok rá hogy eltartsanak, sőt a rezsin meg kaján kívül mindent magamnak veszek, nem tudom milyen parazitáskodásról beszélsz haver xDDD Na mind1, látom neked fos életed van, nekem meg király, hát bocs ha ettől mad leszel, vagyis nem bocs mert pont nem érdekel, csak formalitás ahahahah élvezd a csöves életet
13/14 anonim válasza:
A rezsin meg a kajàn kívül? Igazi parazita vagy :D
14/14 anonim válasza:
#12 Huuu és még primitív is vagy, ki hitte volna. Nem a szaros kis pénzecskédről beszélek, drága. Azt fel se hoztad az előző kommentedben. Nem, én arra írtam, hogy egy ordas nagy parazita vagy, hogy még mindig a gondodat kell viselni, mint egy 10évesnek. Anyuci főz rád, meg gondolom mos is rád, mosogat utánad, de neeem vagy parazita, mert van egy közepes kis állásod. Aha oké. Legalább fizetnéd a rezsidet meg a zabálnivalódat ha egy ilyen kis fszagyerek vagy😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!