Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjam fel azt ami biztos egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel azt ami biztos egy olyanért ami nem? Melyiket válasszam? 24l

Figyelt kérdés

Randizgattam mostanában egy 32 éves férfivel (A), akivel régebb is. Régebb csak szexet akart tőlem, kapcsolatot nem. Hazudott többször is, egy igazi nőcsábász. Most viszont azt a dumát mondta, hogy ha nem jövünk össze, nincs értelme, hogy többet találkozzunk. 1 hete megismertem egy másik férfit (B), randira még nem került sor, egyszer voltunk kint közös barátokkal. Régebb mondták a közös barátaink, hogy ez a férfi nem jó nekem (B), én jobbat érdemlek, de nem tudom, hogy miért. Állítólag régebb nen kellett neki komoly kapcsolat, de miután megtudta, hogy én azt keresek, ő is azt akarja. Melyiket válasszam a kettő közül? Írok egy pár pozitív és negatív dolgot mindkettőjükről:

A: 32 éves

+Elektromos mérnök, egyetemi tanár, PhD diplomával, kisebb farmja is van

-régebb megcsalta a volt barátnőjét, hazudozik,voltak szerelmen kívüli szexkapcsolatai, lányokkal online ismerkedik

-2 éve elhitette velem, hogy akar kapcsolatot, hogy lefeküdjek vele (barátnője volt), utána pár hétig nem is keresett, most viszont azt mondja, hogy kapcsolatot keres, ha nem akarok semmit se, nincs értelme találkozni. Meghívotta magát hozzám (amikor a szüleim is itthon vannak)

+Működik a kémia, nagyon vonzódom hozzá, ő is hozzám

-csak kb 5 centivel magasabb nálam (1.67 vagyok), kicsit kövér (de csak a felső testén látszik:nagy a hasa), kopaszodik, az arca nem szép

+Nincs szakálla

+Nagyon közel kerültünk egymáshoz, nem szeretném elveszíteni

- különbözik a nemzetiség, vallás

B: 27-28 éves

-csak érettségije van, betanított munkás, de jobban keres, mint A, főnöki pályára törekszik, emellett van egy műhelye, ahol autókat javít

-szexkapcsolatai voltak, volt kapcsolatairól semmit se tudok

+Régi módi, nem ír rá egy lányra amíg meg nem ismeri

-az egyik barátnőm történetében látott meg először, azóta, amíg meg nem ismertük egymást, folyton a képeimet bámulta (barátaim szeme előtt), rólam kérdezősködött, az első találkozásnál, ahogy nézett, láttam, hogy tetszem neki

+Jól néz ki, nem sovány, nem kövér, magasabb nálam 20cm-el

-van szakálla

-ő is magyar, református, mint én

2021. dec. 24. 09:17
A kérdező szavazást indított:
A(32 éves)
B(27 éves)
20 szavazat
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Elfelejtett írni hogy

A:

+20 km-re lakik tőlem

B:

-90 km-re

2021. dec. 24. 09:19
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik a C opció: Egyik sem szimpatikus.
2021. dec. 24. 09:19
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy te melyiket válaszd, nem tudom, de nekem egészen biztos, hogy egyik sem kellene. Az első már a gusztustalan hazudozásával elvágta magát, csalta az exét, stb. Nem is értem, hogy akarhat bárki egy ilyet :D.
2021. dec. 24. 09:20
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy a nocsabasz azt jelenti, hogy himr*banc?
2021. dec. 24. 09:20
 5/25 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem egyik se főnyeremény...de ha A és B...csak egy betű,akkor igazából mindegy is :)

De ha a kettő közül kéne mondani valamelyiket akkor a 27 éves a normálisabb.

És valószínű azt is fogják javasolni a többi válaszban is!De te úgyis a 32 évest fogod választani,mert az egy szemét rohadéknak tűnik,és az izgalmas és vonzó számodra és nem unalmas.Jó pofára esést ! :)

2021. dec. 24. 09:22
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha döntésképtelen vagy, akkor egyiket sem.
2021. dec. 24. 09:22
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, most olvastam el végig, mindegyik pali egy himr*banc
2021. dec. 24. 09:24
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se kéne.
2021. dec. 24. 09:25
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen hiszem, hogy ez nem:

A) Beépített gykponthus ember kattintáspörgető kamukérdése

B) Vérpistike reggeli hergelése a nők ellen

2021. dec. 24. 09:27
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű nettós kapitány ismét lecsapott 😆
2021. dec. 24. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!