Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik pasit válasszam, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit válasszam, vagy miért érzek így, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy pasi 3 évvel fiatalabb nálam, otthon lakik még,de dologzik.Megismerkedtünk nagyon lelkes volt, meg romantikus. Majd ez alább hagyott, most is ír mindennap, de már nem annyit és nem olyan lelkesen. Randiztunk. Nem volt köztünk semmi, a csókon kívül.

Teljesen oda meg vissza vagyok érte. Annak ellenére is hogy érzem, ez nem így van az ő részéről.

Van a masik pasi, ő 4 évvel idősebb nálam. Nem rég ismertem meg. Van egzisztenciája, tudja mit akar az élettől, a korához megfelelő gondolkodása van. Ő nagyon lelkes reggeltől estig ír, érdeklődik, érdekli mi van velem. Vele is randiztam. Semmi nem történt köztünk.De ő meg az ideálom ellentéte, de mégis volt benn valami mikor megláttam, ami miatt tetszett.

Nem tudom mit csináljak a fiatalabbért vagyok oda, mi közben tudom hogy lehet nem kellene és az idősebbel járnék jobban. De minél lelkesebb az idősebb én annál jobban úgy érzem nem is akarom.. Mi van velem? Pedig annyi rossz után arra vágyom, hogy végre valaki megbecsüljön és találjak egy normális párt. Erre lehet itt a lehetőség és kezdek meghátrálni?

2021. aug. 27. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos valoszinuleg egyik sem mukodne.

Az elso pasi megunna. A masodikat te unnad meg.

2021. aug. 27. 09:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Fej vagy írás. Jobbat itt nem tudunk mondani.

Ebből úgy is az lesz , hogy 5 év múlva ,azt fogod mondani,hogy miért nem a másikat választottam. A másikról fogsz álmodozni. "Azzal boldogabb" lennék , címszóval.

2021. aug. 27. 09:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem tudsz közöttük dönteni, akkor mindkettő rossz választás. Nem véletlenül randiztál más férfival is, hiába volt csók, és nem véletlenül nem vagy biztos a második férfiban. Olyan férfit szeretnél, ami a jelenlegi kettő együtt.
2021. aug. 27. 09:31
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

3-as, ez nem biztos, akár mindkettő lehet jó választás is.

Meggyőződésem,hogy mindig az vonz jobban aki után egy kicsit teperni kell, bizonytalanabb.Mert valahol az az érdekesebb.

Én a helyedben - bármennyire nem korrekt- találkoznék még mindkettővel,hogy dönteni tudjak.

2021. aug. 27. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Az első már most semmilyen.

A második akkor fog működni,ha van már tapasztalatod és tudod hogy mi számít igazán,ha hosszútávra tervezel.

2021. aug. 27. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:

A fiatalabbhoz vonzódsz, de nagyon úgy néz ki, hogy hiába. Ő nem viszonozza csak mértékkel. Ez így szar.

Az idősebbhez meg te nem vonzódsz igazán. Ez is szar.

Hasonló helyzetben vagyok. A fiatalabb "szeretőm" úm. már nem lelkesedik értem annyira, mint az elején (7éve).Valószínűleg rám unt, csak képtelen a szemembe mondani, írni viszont mást ír, ha ír. Én már nem keresem a társaságát. Legutóbb én kerestem, de nem volt értelme. Rám se bagózik azóta sem, így ez kuka.

Az idősebb, aki egy régi exem, viszont napi szinten keres, de hiába, engem már nem mozgat meg, max. barátilag tudok rá gondolni. Valószínűleg ez is kuka lesz. Marad az egyedüllét.

2021. aug. 27. 10:23
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Teljesen mindegy! Válaszd ki az egyiket, és ha mégsem jó, akkor egyszerűen félredobod mint egy rongyot, és szaladsz a másikhoz!

Mindig így szoktátok csinálni, nem értem most miért problémázol ezen.

2021. aug. 29. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
2.
2021. aug. 29. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:

1-es nél te pontosan azt csinálod, amit nálad a 2.es versenyző akar elérni.

Ha jobban megakarod érteni a helyzetet akkor vizsgáld meg magad, hogy hogyan érzed magadhoz közel a 2-est és közben milyenérzelmeket élsz meg általa.

Az 1-es nál ha tepersz, pontosan azt fogja veled éreztetni, mint amit te a 2-sel.

2021. aug. 29. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni, de a soraidbol azt olvasom hogy te az elsot szereted de o teged nem a masodik teged szeret de te ot nem. Ez nagyon necces es kellemetlen es szenvedos helyzet. Szerintem keress egy harmadikat ahol van szerelem a te reszedrol is es az o reszerol is. De ez csak egy jo tanacs.
2021. aug. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!