Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznatok olyan novel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznatok olyan novel, aki sokat kozossegi mediazik, bolog, vlogol a youtubon,instagram tobbnyire eletmod temaban?

Figyelt kérdés
Zavarna hogy mindent fotozna vagy sokat oszt meg magarol erzeseirol a nyilvanossagnak?
2021. dec. 22. 10:24
A kérdező szavazást indított:
Nem zavar, ha elsosorban egy adott temara fokuszal es nem az eletenek minden reszere
Zavarna mindenhogy, mert meg ha tema is, mindig gyartani kell a tartalnat es ez idegesito,
Nem zavar akkor se ha tema, akkor se ha magarol beszel sokat
Egyeb, leirom
13 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna. Nem azért, mert megoszt magáról dolgokat, hanem azért, mert kötelezően gyártja azokat. Még csak 25 vagyok, de valahogy nem tudok valódi szakmaként tekinteni az influenszerkedésre. Tisztában vagyok vele, hogy van vele rengeteg munka, szóval nem leszólni akarom őket, de ha fejen állnék sem tudnám ezt értékelni.
2021. dec. 22. 10:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem munka helyett csinalna, hanem hobbibol meg hogy masoknak adjon tanacsokat velemenyt tapasztalatot
2021. dec. 22. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nem megélhetési influenszer és nem tervezi ezt csinálni főállásban, akkor talán. Bele szeretni valószínűleg bele tudnék, mert "egyszerű" férfi vagyok ilyen szempontból, de akkor sem érteném, hogy miért kell mindenféle ismeretlennel megosztania az érzéseit.

Ha van egy jól definiált határ a magánélete és nyilvánosság között, akkor igen, randiznék vele.

2021. dec. 22. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akar engem is kivágni a kirakatba ahhogy magát, akkor lehet.
2021. dec. 22. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

Randizgattam egy ilyen nagyon sok követős influenzás lánnyal, szerinte “egy pár” is voltunk de a lóf** nak is van vége :D

Nem voltunk egy pár mivel totál kattos volt, biztos nem kezdenék mégegyszer ilyennel főleg hogy nekem amúgy nincs semmim a social mediamon.

De elmondom picit jobban: Én azt gondoltam nincs is nála esélyem mivel láttam milyen luxus élete van. Hát már ez egy ordas nagy kamu volt. Csak úgy tűnt! Először az anyjánál lakott aztán egy 80 ezres albérletbe Pesten, képzelhetitek az milyen.

Szép volt így is, de azért nem olyan mint a képein. Totál lelkisérült volt szegény, mindent brutálisan túlkombinált, és valahogy mindig volt valami baja, valami parája, probléma, zaklatás, betegség, pénzhiány, család stb, ilyen problémás emberrel még nem találkoztam. Meg amúgy teljesen rámcuppant nálam meg ez BIG NO. Én egy rétisas vagyok, nekem senki ne erőszakolja rám hogy márpedig legyek vele.

Az egyik csábos képe alatt valami ilyesmi szöveg volt: Lehetek a következő traumád? ;)

Hát ez legalább bejött.

2021. dec. 22. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!