Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pénzügyes pasik,ti miről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzügyes pasik,ti miről szerettek beszélgetni egy nővel?

Figyelt kérdés
Leveleznek egy penzugyi igazgato jo pasival, de en bolcsesz vagyok, nem hiszem hogy erdeklik ot az eszmefuttatasok. Azert valamennyire meghatarozta a szemelyisege a palyavalasztasat, kocsik, nok biztos erdeklik, ezen kivul mi erdekelhet egy ilyen pasit atlagba? Szoval penzugyes pasik titeket mi erdekel? Milyen temaval tud egy csaj megfogni titeket, ha beszelgeteseket akar kezdemenyezni?
2021. dec. 20. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*emberek
2021. dec. 20. 22:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Meg mindig nem irt ide egy penzugyes pasi sem hogy elmondjA mi erdekli
2021. dec. 21. 04:06
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
En irtam a penzugyes pasimrol mi erdekli azt meg lepontozzák.
2021. dec. 21. 08:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Pénzügyes nő vagyok- de borzasztóan nem ilyen stílusú, ilyen írásképű, ilyen megnyilvánulású, ilyen előítéletes emberekkel szeretnék ismerkedni, körbevenni magam kedves kérdező, mint amit itt előadtál…

…velem is lehet beszélgetni a karácsonyi dekorról vagy mézeskalács receptről éppúgy, mint a montessori módszerről, a Pál utcai fiúk színdarabról vagy a Központi Szabó Ervin könyvtár ünnepi nyitvatartásáról is.

Nő és ember is vagyok, olyan hobbikkal, amik kívül esnek a számok világán (talán nem is véletlenül).

…különben is, a “pénzügyes”, pénzügyi igazgató is nagyon sokrétű feladatkör, munka lehet… egészen más az optikája mondjuk egy piacvezető pénzügyi tevékenységű zrt-nél betölteni ezt a pozíciót, mint egy családi vállalkozásnál- ezzel együtt mindkét emberről azt gondolnám, hogy felelős, tanult ember lehet és nem degradálnám a kocsikra az érdeklődési körét, ha már -vélhetően- egy cég beszámolóját írja alá…

:)

2021. dec. 21. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!