Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan barátnő jelöltetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan barátnő jelöltetek, akivel nem tudtok komolyabban beszélgetni?

Figyelt kérdés
Szóval megismertem egy lányt, akivel minden hétvégén ugyanarra a szórakozóhelyre járunk. Mindketten bejövünk egymásnak, de még nem történt semmi csak dumálgatunk. Viszont ami feltűnt (és mástól is hallottam már), hogy valahogy nem lehet vele úgy komolyabban beszélgetni. Mármint nem zárkózott, nem társaságkerülő, nem is buta. Vicces, kedves, közvetlen, de valahogy sosem alakul ki olyan "komolyabb hangvételű" beszélgetés. Pontosabban egyszer volt, hogy odaült hozzám, aztán egy más hangon kezdett el beszélgetni velem (fura is volt, mert nem úgy szokott), akkor is mondott pár dolgot magáról, de aztán olyan gyorsan bement, mintha kényelmetlen lett volna neki vagy ilyesmi... Talán nem meri ezt az oldalát megmutatni a világnak és helyette inkább csak a felszínt mutatja meg?
2021. júl. 15. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
1%
nőkkel beszélgetni? te félreértetted a feladatot
2021. júl. 15. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Volt, bár nálam általában azért, mert buta volt a lány. Nem is erőltettem a folytatást.
2021. júl. 16. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. júl. 17. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Volt, ráadásul diplomás volt

Írásban:

Tele volt, tőmomdatokkal ès helyesírási hibákkal ( mint aki rohadtul siet / nem érdekli igazán a dolog )

Szóban:

Nem szeretett magàról beszélni , de el tudtunk beszélgetni ettől független

Ő egy a "nem vagyok egyszerű eset" közül , volt nála más is, hogy miért ilyen

2021. júl. 17. 11:51
 5/9 A kérdező kommentje:

Beszélgettem tegnap egy ismerősömmel róla és amit nem tudtam eddig megfogalmazni rendesen most kicsit világosabb lett.

Szóval a lány szinte folyamatosan szarkasztikus. És úgy érzem, hogy emiatt nem tudom jobban megismerni. És amit mondtam, hogy odaült hozzám és elkezdett más hangon beszélni, az az volt, hogy akkor arra a rövid időre nem volt az. Talán ez ilyen önvédelmi dolog lehet nála?

2021. júl. 17. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja hogy ez:

Hát ez sem egyszerű

Lehet

Az ilyet én nem tudnàm komolyan venni

2021. júl. 17. 12:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként Ő is diplomás, meg ezt az egészet nem bunkó módon műveli, csak mondjuk ha például szomorú, akkor nem tudom megmondani róla, hogy mennyire szomorú. Hogy mondjuk épp hogy nem szarja le a dolgot, vagy belül legszívesebben bőgne, mivel szinte nem is láttam még az “alapállapotot”.
2021. júl. 17. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Érzelmileg gyerekes, nem tudom akkor
2021. júl. 17. 13:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Valószínűleg érzelmileg elérhetetlen volt. Nem akar magának soha semmit senkivel állítása szerint. Valószínű a szülei válása miatt.
2022. okt. 4. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!