Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet úgy a tudtára adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy a tudtára adni valakinek hogy már nem szeretnék vele tovább randizni/beszélgetni, de ne is bántsam meg? Valami olyasmire gondoltam hogy nincs kimondva mégis veszi a lapot:)

Figyelt kérdés
Nőről van szó.

2021. aug. 15. 19:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Megismerkedtem valakivel
2021. aug. 15. 19:30
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem legyél korrekt. Mondd meg, h mit gondolsz, szépen is meg lehet. Én azt szoktam mondani, h: Nincs veled semmi baj, szimpatikus vagy mint ember, de nem téged kerestelek.
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem akarsz vele már randizni beszélgetni?
 4/15 anonim ***** válasza:
34%

Legyél vele őszinte , de úgy hogy ne rontsd az önbecsülésèt:

"Szép vagy , de nem illünk össze"

"Sokkal okosabb vagy" ( sokkal bàrmi , ez a túl jó vagy hozzàm tovàbbfejelsztett vàltozata )

"Túl nagy a tàvolsàg,vagy kaptam egy lehetőséget ..., Bizonytalannà vàlt a jövő " ( Kegyes hazugság )

"Nagyon jól èrzem magam veled , de nem állok meg készen kapcsolatra, gyerek vagyok ( a nem èrdemellek meg variànsai )

Túrbózd a klisèket 😉

2021. aug. 15. 19:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Mert igazából teljesen különbözőek vagyunk Teljesen más véleményünk.Inkább csak külső vonzódás volt.(Nála még lehet) ezenkívül részemről semmi.
2021. aug. 15. 19:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Legjobb, ha tényszerű vagy.
2021. aug. 15. 19:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Vili

Akkor javaslom az 1 opció variàciót

A dicsèrve , ellökőst

Csini , szép , tök jól eldumàltunk , de sajnos annyira màskèppen èljük meg a dolgokat

És ezek variansai

Jó fej vagy , mert nem ghostingolsz🙂

2021. aug. 15. 19:42
 8/15 moozygoo ***** válasza:
100%

"Mert igazából teljesen különbözőek vagyunk Teljesen más véleményünk."

Pontosan így, mond meg neki hogy részedről itt beszeretnéd fejezni, hogy ne raboljátok egymás idejét, mást keresel.

így legalább tudni fogja és könnyen tovább tud lépni, nem kell ilyen körítés mellé hogy "szép vagy, okos vagy,stb", az csak bezavar neki.

2021. aug. 15. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"Jó volt veled, abszolút semmi gond nincs veled de úgy érzem nem egymást keressük."

Én erre nőként nem sértődnék meg :)

2021. aug. 15. 20:01
 10/15 A kérdező kommentje:
7es. Nem szokásom:) bunkó dolog lenne,de sajnos így is sikerül mwgbántanom ha számítok...pedig 100x végig gondolom, el tervezem hogy mondjam...és így se sikerül..Ezért gondoltam megkérdezem itt...ha már ilyen béna vagyok...:S
2021. aug. 15. 20:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!