Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet úgy a tudtára adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy a tudtára adni valakinek hogy már nem szeretnék vele tovább randizni/beszélgetni, de ne is bántsam meg? Valami olyasmire gondoltam hogy nincs kimondva mégis veszi a lapot:)

Figyelt kérdés
Nőről van szó.

2021. aug. 15. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom az őszinteséget, normális stílusban, hangnemben.

Én nőként mindig értékeltem, ha egy pasi ( nem bunkóan) de megmondta, hogy mi a gond, miért nem akarja folytatni,megköszöntem, hogy elmondta az igazat és hogy elfogadom a döntését. Elköszöntünk egymástól és ennyi. De ez nagyon ritka volt.

Sose szerettem ha hülyének próbálnak nézni, és olyan szövegekkel lekoptatni amikről ordít, hogy kamu. Ez volt sajnos a gyakoribb. Én is mindig őszinte voltam, ha erre sor került. Persze egy ilyen dolog sose kellemes, de azért meg kéne próbálni embernek maradni. Szépíteni, hazudozni nem gerinces megoldás.

2021. aug. 18. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:

"Mert igazából teljesen különbözőek vagyunk Teljesen más véleményünk."

És tessék, meg is fogalmaztad a mondandód. Legyél őszinte.

Van az a mondás, hogy a külső megfog, a belső megtart vagy mi. Na már most, ha ennyire különböztök, világnézetben, akkor nem egymásnak valóak vagytok. Hiába a külső vonzalom.. hosszútávon az számít, hogy közös nevezőn legyetek.

Sarkalatos példa: te rasszista vagy, neki meg a legjobb barátnői cigányok. Nyílván nem akarnál olyan barátnőt, aki cigányokkal lóg együtt, mert egy rasszista fax vagy. XD

Teljesen jó az, amit tőled idéztem, legyél vele őszinte és kész. Ha normális a csaj, nem lesz gáz :) ha meg bedurcizik, kiakad vagy valami.. akkor kitértél egy golyó elől. (Magyarul de szarul hangzik)

2021. aug. 19. 01:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Na mi történt hogy fogadta?
2021. aug. 21. 18:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Sehogy még nem mondtam meg, de eltűnt.Nem válaszol az üzenetekre.Pedig látom hogy olvasta.
2021. aug. 21. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd. Ha ír akkor írd meg neki.
2021. aug. 22. 06:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!