Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, ahogy elkezdtek jol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ahogy elkezdtek jol keresni, miert lankad bennetek az udvarlasi kedv?

Figyelt kérdés
Amig egy padi csoro, sokszor probal kompenzalni, hiv, keres, csomagol nekem uzsit, takarit magatol, elhozza a ceges ajandek tollakat nekem, minden nap a talpam masszirozza, foz nekem. Aztan ahogy elkezd menobb gazdagabb vezeto lenni, ugy tol minden feladatot a nore. Ad egy hitelkartyat vagy fizet mindent, de semmi energit nem tesz a kapcsolatba. A no talalja ki a kiranduloshelyszint, a no vadaroljon be, a no takaritson, fozzon, rendeljen, o csak adja a lovet es cserebe elvarja hogy dicsergesd,puszilgasd, de o magatol mar nem jonne es nem csinalja neked.
2021. dec. 20. 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Aham, mert minden pasi ilyen, ugye? Ja, nem.

Általában a több pénzért több stressz és munka jár. Ha ez így van, érthető módon már kevesebb az energiája. Ez nem arról szól, hogy ne csinálná ugyanazokat a dolgokat, ha ugyanannyit kéne dolgoznia, de ha a 8 órás munkaidejéből eddig 4 óra volt rendes munka, most meg hirtelen 10 órányit kell besűrítenie, az lelkileg megterheli.

Nekem is volt, hogy egy váltás miatt hirtelen jobban ment a szekér. Szerencsére, kevesebbet kellett dolgoznom a több pénzért. Még cukibb lettem, mint előtte. Az más kérdés, hogy rá fél évre ki is lettem dobva... Látod, a cukiság sem jön be minden nőnek.

(Azt csak zárójelben merem leírni az itteni közegben, hogy esetleg a nőket is kérdezd már meg, hogy sokan közülük miért csak azzal hajlandóak leállni, aki legalább annyit keres, mint ők. És miért szállnak el ők is, ha hirtelen többet keresnek.)

2021. dec. 20. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
28%

Ha egy férfi szarul keres egy nő alapból nem puszilgatja, ölelgeti meg foglalkozik vele szóval ez van.

Ha a mérleg átbillen és a srác menő lesz, ő fizet mindent akkor nyilván a barátnőjétől is többet vár el valamilyen szinten. Mivel pénze nem lett több ezért rakjon mást a kapcsolatba. (Sok szex, jó kaja, takarítás, bármi)

Ahogy a kollégám mondta amikor egy csóró srácnak gazdag barátnője volt: te csak add alá a fa*zt, a csaj majd intézi a többit.

Most fordítva van, legyen otthon neki kaja és pina, a többit majd ő csinálja.

2021. dec. 20. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Igazaból ha tartos párkapcsolatot szeretnék akkor teljes egyenlöségbe hiszek , a nönek is kell teperni ugyan ugy mint a férfinak . egy parkcsolatot ápolni kell. amugy meg én addig vagyok ilyen kedves mig benem cserkészem a áldozatot mituán megvolt a kufirc ami izgatott . sokszor maga hogy megszerezzem a skalp listára nyagyobb élvezet mint maga a szex mintha játék lenne. és többet nem szeretnék utána már engem se érdekel a téma. kb ennyi .
2021. dec. 20. 13:51
 4/13 A kérdező kommentje:
2-es jol leirja a gondolkodasat annak miert valtoznak meg a pasik. Mert a no nekik targy es mindent meg akarnak venni mert ok lustak adni torodest. Vagyis, nem is kell nekik a tovabbiakban olyan no, aki nem tart igenyt a penzukre, hanem a torodest akarna. Inkabb keresnek not, aki megveheto, mert konnyebb odalokni neki a penzt, cserebe leszolgalja. Magyarul a penzes padik olyan not keresnek aki a penzre hajt, mert abban kevesebb munka van erzelmileg parkapcsolatilag.
2021. dec. 20. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
He? Én jól keresek, mégis állandóan udvarlok a menyasszonyomnak mert szeretem őt. Akkor is szerettem, amikor feleannyit kerestem. Imádom ezeket az általánosító kérdéseket. :)
2021. dec. 20. 14:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát azért mert érkezett egy olyan válasz amit te gondoltál azt veszed fixnek, és a többi normális választ észre sem veszed/ignorálod *taps taps*
2021. dec. 20. 14:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Biztos valami sértett nő vagy magát annak kiadó vérpistike. Most éppen a jól kereső férfiak ellen kell hergelni a népet. :)
2021. dec. 20. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mikor összejöttünk a páromnak nem igazán volt sok pénze. Már akkor is a tenyerén hordott, kedveskedett, a kedvemben járt.( nem pénzbeli) Rá 2 hónap múlva lett egy jól fizető állása. Semmit nem változtatott a viselkedésén. Ugyanúgy elhalmozott a szeretetével, ugyanolyan fontos neki a boldogságom mint előtte. Nem hozza szóba azt hogy ő az 5x keresi mint én, hanem úgy rendezi a dolgait, hogy engem is be tudjon vonni a munkába, és zárkoztat fel maga mellé.
2021. dec. 20. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút adom 7-est:

Kérdező , nem cink nőnek kiadnod magad? Nincs már meg benned az a maradék szégyen érzet sem, hogy másik nem nevében keresed az igazsàgodat? Közben másik csatornán azt tolod, hogy mekkora férfi vagy 🙄

2021. dec. 20. 14:20
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
#9: Hmm. Amikor én írtam válaszolókról, hogy nők vagy férfiak, egyből mindenki betámadott, hogy honnét tudhatom ezt. Adnál tanácsot, hogy honnét tudod, hogy az illető férfi? :D
2021. dec. 20. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!