Tobb mint egy hete csinaltam ket db tesztet x epilt ahogy ra pisiltem egybol ki mutatta a ket csikot es eros csik volt. De visszont most a mai nap folyaman elkezdtem verezni egy kicsit ez normalis vagy akkor meg sem vagyok terhes?
Nem jó a vérzés.Menj el orvoshoz mert ezt itt senki sem tudja neked hogy terhes vagy e?Mondjuk ha a 25-ös x epil pozitív lett az már baba elvileg.
Hcg vérvétel kellene először mert az ultrahang lehet semmit se mutatna ha egy hete volt pozitív a teszt.Magán laborban 3-4000 Ft ez a hcg vérvétel és már tudnád is hogy mi a helyzet.A vérzésre visszatérve lehet progeszteron hiány okozza és csak felírná az orvos és megszűnne vagy a vetélés kezdete is lehet de nem kell megijedni mert nem biztos
Orvoshoz kellene menni, és úgy kiderül, hogy mi van. Vérezgetés előfordulhat, sokszor az a beágyazódás jele, gyakran érezhető ilyen csipkedő, szurkáló érzés.
Ha sokat vérzel, az rossz jel.
Nem mentem el. Mert mar pl nem is verzek. Akkor vereztem egy kicsit de mara mar semmi sincsen de ket het mulva megyek akkor tudok elmenni addigra van idopont
Q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!