Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a Cooky Chad pofa a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a Cooky Chad pofa a nők 99%-nak bejövős?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 20. 11:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
84%

Ok, így érthetőbb.

Nem tudom ki ez a másik csávó, de ő alapból valóban az átlagnál jóképűbb szerintem. Viszont eléggé suttyó tenyészkan feje van, és egyszerűen süt a tekintetéből, hogy nagyon csekély részét érti annak, ami körülötte történik. A stílusa borzasztó, nem tudom hogy a haja csillog jobban a zsírtól vagy az arca, és ruhája is milyen.

Normális stílussal és értelmesebb tekintettel ő jó pasi lehetne. Bár ha a "Csed" az az "ideál" incel szinonímája, akkor azért attól még mindig messze van, inkább csak olyan falu macsó csávója, mint minden nő álma.

2021. dec. 20. 13:03
 32/37 anonim ***** válasza:

Nem tudom az incelek milyen világban élnek. Mivel külsőre mindenkinek más tetszik, nőnek és férfinak egyaránt. És ez nem attól függ, hogy 10-es skálán hányas nőnek vagy férfinak az ízlését nézzük.

Nem vagyunk egyformák, és nagyon nem kéne sablon pasikat kreálni.

2021. dec. 20. 13:22
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Ennek ilyen telepi cigo feje van :D nem kene. (marmint akit utolag linkeltel)
2021. dec. 20. 13:27
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nagyon nem bírja a kritikát. Szánalmas.
2021. dec. 20. 13:28
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Most leírom azt, ami miatt egy másik kérdés alatt elkönyveltek nőnek...mivel elvileg ők szoktak az oldalon ilyen marhaságokat írni:

Na szóval!

A saját példámon kiindulva, engem lányok utasítottak már vissza a szakállam, bajszom, 168cm magasságom, alacsony testzsírom miatt. Vagy volt olyan, aki konkrétan megmondta, hogy csúnya vagyok.

Attól, hogy páran ezek miatt elutasítottak, messze nem jelenti, hogy más nőnek ne lennék vonzó...mert van olyan is, a jelenlegi barátnőm is pl. Aki nem a ló helyett jó a szamár is elv szerint van velem..akármilyen hihetetlen, hanem mert tetszem neki, és ő is nekem, meg jól kiegészítjük egymást.

Erről jut eszembe, volt egy régi sulis társ nőm, vékony kis csaj volt, és neki mindig a mackósabb pasik jöttek be. Más típusú férfiakkal nem is járt, pedig lett volna jelentkező.

A szépség, vonzódás, jóképűség erősen szubjektív, és mindenkinek más jön be. És emiatt nagyon nem kéne sablon pasikat kreálni (khm chad), ami által meghatározzátok mi vonzó a nőknek.

2021. dec. 20. 14:01
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező incelként a chadekre hegyezi a cerkát 🤣
2021. dec. 20. 14:23
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez a cooky egy ronda vènember, a fiatal nem rossz pasi.
2021. dec. 20. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!