Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a Cooky Chad pofa a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a Cooky Chad pofa a nők 99%-nak bejövős?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 20. 11:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
80%
Ez a Kuki rohadt gazdag, a pénze vonzza a nőket.
2021. dec. 20. 12:52
 22/37 A kérdező kommentje:

Elnézést mindenkitől, mivel nem vagyok napirenden a celebekkel ezért a két ürgét összekevertem.

Nyilván PSG Olira vonatkozott a kérdés.

2021. dec. 20. 12:54
 23/37 A kérdező kommentje:
2021. dec. 20. 12:55
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

#20: ez egy ordas nagy kamu. Tipikus ostoba incel-duma, ezzel próbáljátok vigasztalni magatokat, mint ahogy kb mindenért másokat hibáztattok, holott kizárólag magatokban kellene keresni a hibát.

Ehelyett kitaláljátok ezeket a hülye szlogeneket, minden valóságtartalom nélkül.

25/37 A kérdező kommentje:

Nézzétek azokat a szögeket basszus

[link]

26/37 anonim ***** válasza:
100%
#26: kifejezetten ronda pasi. Szóba se állnék vele.
2021. dec. 20. 12:57
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Tipik aljanép külseje van ennek az Oglinak, nem tudom, miért jönne ez be a nőknek? :D
2021. dec. 20. 13:01
 28/37 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%

Se Hajdú, se Cookie, se ez a PSG gyerek nem jön be. Egyik se.

Tudod, mi a legfontosabb? A kinézetné is fontosabb az, hogy hogy érzi magát veled a nő. Ezen buktok el. A kétségbeesést, a nőgyűlöletet messziről megszagoljuk ám, és menekülőre fogjuk. Ugyanígy, ha jól érezzük magunkat egy olyan férfi társaságában, aki külsőre nem fog meg, esélyt fogunk neki adni. És akkor jön ez a "én jóképű vagyok, de nincs nőm, bezzeg a szomszéd neandervölgyi képű zsírdisznónak van" című sirám. És ez rosszabb, mint ha csak a külsőtökkel lenne baj, mert a személyiségen sokkal nehezebb változtatni. Na ennyi meg egy Bambi.

2021. dec. 20. 13:01
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

#18 de csak azért, mert létezik egy ideál, szerinted az azon kívül eső kinézet már szóba sem jöhet? Most fordítsuk meg, tegyük fel itt van Palvin Barbi, szupermodell, a világon a pasik 99%-nak mondjuk azt, hogy bejön, mert tényleg egy szép lány, jók az arányai, stb. De csak azért, mert a legtöbb pasinak bejön, ez automatikusan azt jelentené, hogy más nem jön be nekik? Nyilván nem. Én lehet, hogy nem jövök be a pasik 99%-nak, nem vagyok se szupermodell se semmilyen szempontból különleges, nem is hasonlítok Palvin Barbira, de az nem jelenti, hogy senkinek ne jönnék be.

Ez ugyanígy igaz fordított nemekkel is, csak mert most tegyük fel ez a fickó sok nőnek tetszik (nekem pl pont nem, de végül is jobb, mint Cooky), az nem jelenti azt, hogy akár ugyanazoknak, akár más nőknek ne tetszene valaki, aki gyökeresen másképp néz ki.

2021. dec. 20. 13:02
 30/37 anonim ***** válasza:
19%

21.

Mitől különb egy feketepákótól, aki ugyanezt csinálja, csak feka akcentussal és vulgáris poénokkal megfűszerezve?

2021. dec. 20. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!