Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt hogy magyarázzam el neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy magyarázzam el neki?

Figyelt kérdés

Normális a reakcióm ugye?

Szóval még nem találkoztunk, én vidéki vagyok, ő közel lakik Pesthez.. én vagyok a nő, jogosan várom el hogy először ő jöjjön el hozzám? Ha nekem amugyis idegen a város, bizalom még nincs, és ugye fő az elővigyázatosság.. de ezt hogy fogalmazzam meg neki hogy megértse az én helyzetemet is?

2021. dec. 19. 12:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem találkoztok félúton?

Azért az ő részéről is érthető, hogy nem szeretne csak ő utazni, főleg, hogy az ő részéről sincs meg a bizalom és ő is lehet szeretne elővigyázatos lenni. (Értem, hogy ő a férfi, te a nő, de neki is meglehetnek ugyanazok a fenntartásai, mint neked.)

2021. dec. 19. 12:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Én javasoltam a félutas találkát, csak közbejött valami, utaztak èn..
2021. dec. 19. 12:41
 3/13 anonim ***** válasza:
49%

Telefonálj be a helyi rádióba és kérj neki egy számot , üzenetben pedig mondd ezt be.

Ahol lakik postagalabbal küldj neki oda üzenetet.

Vedd fel egy magnóra , állj az erkélye alà, és a fenti szöveget rögzített kazettàn játszd le neki

Fogadj fel egy quartettet, küld el hozzàjuk, hogy énekelje el neki

A helyi lapokba küldj be egy hirdetést , a fenti szöveggel

Az adriai tengeren adj fel egy palackpostàban üzenetet

Időkapszulàba tedd el az üzenetet, majd àsd el , hátha megtalàlja az utódja 🙄

Nem lenne egyszerűbb , ha fognàd a csinos kis újjaidat, megírnàd neki amit itt mindenkinek?

2021. dec. 19. 12:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Én próbáltam, de nagyon erősködik.. hogy de kijönne elém a vonathoz stb..
2021. dec. 19. 12:46
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Ne hogy már te fuss utána , ha most ilyen később rosszabb lesz.
2021. dec. 19. 12:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, mi lesz a megoldás, a megegyezésig vezető út meg fogja mutatni, hogy egyáltalán akartok-e még találkozni egymással.
2021. dec. 19. 13:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Amúgy sem értem.. miért nem jó a félutas találka sem, spontán kiutazik külföldre is ha olyan kedve van, ha az üzemanyag miatt aggódna akkor ott a tömegközlekedés... de nem hiszem hogy anyagiak miatt nem vállalná be.. eleve gyanús volt, hogy tegnap direkt nem jelentkezett csak x óra után ha írtam, mivel úgy lejött volna ha foglal szállást... csak én ugye erre elsőre megint nemet mondtam.

Megoldás az lenne, csak azt nem értem miért csak az ő ötletei közül lehet választani...

2021. dec. 19. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Spontán kiutazik külföldre , hozzád meg nem megy le?

Szép indítás

2021. dec. 19. 13:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt magyarazni. Ha akarsz vmit, jössz. Pont.
2021. dec. 19. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már rég baj az hogy neki ezt el kell magyarázni.

De ha már ilyen gondok vannak az nem kezdődik valami jól.

Ha ebbe nem tudtok megegyezni.

2021. dec. 19. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!