Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik magyarazzatok mar el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik magyarazzatok mar el hogy miert tuntok el?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sraccal

Tol jo volt minden

Osszhang meg volt koztunk

Randi utan is beszelgettunk egy hetig kb

Nem rogton tunt el

Estenkent orakig telefonaltunk

Es nem csak o keresett engem hanem en is ot

Magyarazza mar el vki ilyenkor miert tunik el?

2021. nov. 28. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom több szálon futott az ismerkedése és valaki mást választott. Vagy gyorsan várt szexet ami nem jött össze. Esetleg a beszélgetések során úgy gondolta,hogy teljesen más vagy mint amilyennek gondolt és nem szeretne tovább ismerkedni.Ezt persze nem mondja ki, egyszerűbb így, bár kevésbé tisztességes.
2021. nov. 28. 10:17
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Sok oka lehet, vagy randizott mással is, aki jobban bejött, vagy bepánikolt a kapcsolat lehetőségétől, vagy a beszélgetés során kiderült, hogy nem passzoltok, valami nem tetszett neki...

A lényeg viszont az, hogy nincs gerince ezt közölni és ez szerintem pont elég ahhoz, hogy ne bánd! Ha egy felnőtt ember nem képes felelősséget vállalni a döntéséért, azzal úgysem jártál volna jól.

2021. nov. 28. 10:17
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Ezt én sem bírom, amikor eltűnik valaki. Én nem szoktam csinálni ezt lánnyal, inkább valahogy megpróbálom tisztázni, akármilyen kellemetlen. Így mindketten tisztán látnak.

Egyébként az ilyenek ezt más helyzetben is csinálják, tehát ha elad vmit hirdetésben, akkor utána hiába írogatnak, hogy meg van-e még… nem válaszol, de a hirdetést sem szedi le. Inkább bosszankodik, hogy már megint ki keresi, de levenni nem hajlandó.

Kérdező.. örülj neki, hogy most derült ki. Kapcsolatban is ezt műveli az ilyen, felelősségvállalás nulla, inkább menekülés, ghosting, hazudozás, stb.

2021. nov. 28. 10:30
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
2. vagyok és még egy eset eszembe jutott: volt dolgom olyan pasikkal, nem is eggyel, akik az egójukat legyezgettették azzal, hogy mindenáron hallani akarták, hogy mennyire bejönnek... ők már tudták, hogy nem lesz folytatás, de ennek ellenére tartani akarták a kapcsolatot, hogy kapjanak egy kis önbizalomtuningot. Mivel nem kaptak, hát eltűntek...
2021. nov. 28. 10:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Utolso szerintem o is ilyen volt…

Legyezgette nekem…

En meg nem olyan vagyok hogy nehezen engedek barkit is kozel magamhoz

2021. nov. 28. 10:41
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Az, mert általában a pasikra jellemző, hogy legyezgetik az egójukat....aha, nem a csajok, akik kapják a napi 10000 levelet, de még ez sem elég nekik. Állítom a nők 99% már beteges egoizmusban szenved.
2021. nov. 28. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Van valakije
2021. nov. 28. 10:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg jobban megismert.
2021. nov. 28. 10:58
 9/11 anonim ***** válasza:
31%

A válasz engem a nőkkel kapcsolatban érdekelne, akik pont ezt csinálják.

36/F

2021. nov. 28. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Jellemtelen, ennyi a történet!

Nem kár érte.

2021. nov. 28. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!