Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eltartott, munkaképes nők! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott, munkaképes nők! Ti mivel magyarázzátok ki a párotoknak hogy miért nem dolgoztok?

Figyelt kérdés

Vagy vannak olyan nők akiknek magyarázni se kell ezt a férfiak automatikusan elfogadják?

F/30

2021. júl. 13. 11:45
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%

1. mert a gyerekkel vagyok itthon

2. mert a tököm kivan a munkával, nem akarok dolgozni

3. mert megtehetjük és ez mindkettőnknek megfelel így

Amúgy ez közös megegyezés volt, nem kellett magyarázni.

(részmunkaidőben visszatérek dolgozni szeptembertől, amikor bölcsis lesz a lányunk, de eszem ágában sincs 4 óránál többet dolgozni mostantól úgy kb soha, és ezzel a férjem is teljesen egyetért)

2021. júl. 13. 11:48
 2/30 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Ismerősi körről tudok csak említést tenni:

Az egyik hölgy azt mondja, annyit dolgozott ő már, hogy nagyon fáradt, és a gyerek is mennyi időt elvesz. (A gyermek kisiskolás, a hölgy 40 éves sincs). A férj meg mint a birka, heti 60 órát húzza az igát, két állásban.

Másik, azt mondja, van elég pénzük, neki fölös. (Való, s igaz, egy kb 80 milliós házban élnek, a pesti oldalon van kiadott albérletük, 3 szobás nagylakás, és 2 nyaralójuk van.)

2021. júl. 13. 11:52
 3/30 anonim ***** válasza:
43%

1. miközöd van hozzá, béna a nickneved

2. munkamegosztás, enyém a házimunka

3. megtehetjük

4. részidő is létezik ám

2021. júl. 13. 11:59
 4/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarja, mivel nem tudnánk megoldani a gyerekeket, hacsak nem takarítani mennék el pár órákra
2021. júl. 13. 11:59
 5/30 anonim ***** válasza:
93%
Az én ismeretségi körömben csak akkor vannak otthon a nők, amikor szülnek és utána a babával. Amúgy mindenki dolgozik. Egyetlen htb-t ismerek, ő felnevelt 3 gyereket és amikor visszament volna dolgozni,kirúgták a munkahelyéről, mert a gyerekek folyton egymás után betegedtek meg. Így otthon maradt főállású anyaként, most meg már felnőttek a gyerkőcök, de nem ment vissza dolgozni. A lakás csillog-villog, kocsival hozza viszi az összes családtagot mindenhova. Nem boldog, de depressziós lett szerintem és fél visszamenni a munka világába, amúgy is 50+ már és vagy 25 éve otthon van. Viszont nem jár szépségszalonba meg szolizni, nagyon kisigényű, szerény nő.
2021. júl. 13. 12:00
 6/30 anonim ***** válasza:
73%
Lakhatásért cserébe eltart..
2021. júl. 13. 12:04
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem, hogy ez neked miért gond!

Megtehetjük, hogy én ne dolgozzak, mert bőven keres annyit!

Nyáron nincs gond, hogy hova tegyük a gyereket, nincs kerdes a hazimunkat illetoen, vagy, hogy ki vigye-hozza a gyerekeket iskolába reggel, délután. A férjem örül neki a legjobban! - én szivesen dolgoznék..., (könnyebb volt csak dolgozni)

2021. júl. 13. 12:11
 8/30 A kérdező kommentje:
Az ilyen otthon ülő nők nagy unalmukban nem járnak rá más farkára amúgy?
2021. júl. 13. 12:38
 9/30 anonim ***** válasza:
86%
#1 vagyok: nem. Nem járok rá más farkára. Van jobb dolgom is annál, mert hiszed vagy sem, az otthon ülés nem egyenlő az unatkozással.
2021. júl. 13. 12:54
 10/30 anonim ***** válasza:
93%
És te nagy dolgozó hapsika, mit is csinálsz a gyakorin délelőtt,hétköznap? ...
2021. júl. 13. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!