Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a titka ennek a lánynak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a titka ennek a lánynak? Valaki magyarázza el, mert én is szeretnék ilyesmit.

Figyelt kérdés
Külföldi magyar vagyok, a cégnél ahol dolgozom, rengeteg a magyar. Jött egy új magyar lány még az ősszel, és ma tudtam meg milyen német fickót szedett össze magának... Hát, a csávó fiatal kora ellenére már menedzser és rohadt jól keres, kidolgozott teste van, helyes arca... Pedig ez a lány amúgy még németül se tud, csak azért lehet itt, mert a cégünknél az angoltudás is elegendő. A csávóval is csak úgy tudnak beszélni, hogy egyikük se az anyanyelvén, meg ez tipikus az a fajta srác, akinek a kegyeiért sorba állnak a nők, erre idejön ez a lány, még németül se tud, és egyszerűen lenyúlja. Nem irigylem tőle, hanem szeretnék én is ilyesmi élményben részesülni.
2019. jan. 9. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Nőlj fel!
2019. jan. 9. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Ilyesmiben én is szeretnék.
2019. jan. 9. 21:18
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván van egy olyan kisugárzása meg személyisége, ami a pasinak vonzó. Ez az emberrel együtt született dolog, minimálisan fejleszthető csak. Ha valaki értékes pasit akar ahhoz értékes nőnek kell lenni.
2019. jan. 9. 21:19
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Hát erre mit lehet mondani :D Rosszabbak vagytok mint mi férfiak:D
2019. jan. 9. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

irigy [i-i v. i-í v. í-i] melléknév és főnév

I. melléknév -en, -ebb [e, e]

1. Olyan <személy>, aki más szerencséjén, sikerén, jólétén bosszankodik, s azt inkább magának kívánja. Irigy vkire. Ne légy olyan irigy!  Minden rossz gyomrú ember irigy a jó étvágyúra. (Gárdonyi Géza) || a. Ilyen személyre jellemző, tőle származó. Irigy tekintet, természet; irigy szemmel nézi.  Mily irígyen nézte másnak, … Hogy mohos [= bajszos] a szájaszéle: Bezzeg cserélt volna véle! (Arany János)

2. Saját tulajdonát, kedvező helyzetét, állapotát önzően féltő <személy>. Milyen irigy, nem adná ide a labdát! Adj egy kis helyet, ne légy olyan irigy! Irigy kutyának nevezte, mert nem adott neki kölcsönt. Szóláshasonlat(ok): irigy, mint a ® kutya. || a. Falatját, helyét a többivel megosztani nem akaró, mohó <állat>.

2019. jan. 9. 21:44
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Biztosan tudod, hogy mire vágysz?

A boldogság nem ott indul, hogy a világ véleménye szerint jó partit csapsz egy ilyen férfi személyében, sokkal inkább ott, hogy akkor mondod ki, hogy "szeretlek" amikor annak van értelme és igaz viszonzása.

Örülj nekik, azzal senkinek (így magadnak) sem ártasz. Vigyázz nehogy (akár tudat alatt is) versenybe kezdj mert akkor torzul a szépséged.

2019. jan. 9. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért vigyázok a magyarokkal még idekinn is....

Gondolom ő nem irigykedik meg fúj hanem tesz azért hogy neki is jobb legyen :)

2019. jan. 9. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Elmondásod alapján 2 dolgot tudunk a lányról:

- magyar

- angolul beszél

Szerintem egyik sem “a titok”. Bármi más, amit fel tudsz idézni róla?

2019. jan. 9. 23:00
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Nyilván jól néz ki a nő. Akkor sok férfinak már az sem baj, ha nem lehet vele beszélgetni :D
2019. jan. 10. 01:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Várj, belenézek a varázsgömbömbe...
2019. jan. 10. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!