Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Eltartott, munkaképes nők! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott, munkaképes nők! Ti mivel magyarázzátok ki a párotoknak hogy miért nem dolgoztok?

Figyelt kérdés

Vagy vannak olyan nők akiknek magyarázni se kell ezt a férfiak automatikusan elfogadják?

F/30

2021. júl. 13. 11:45
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
10: szabadnapos vagyok.
2021. júl. 13. 12:58
 12/30 anonim ***** válasza:
80%

8

Nem. Miért tenném? Este mikor bebujok a férjem mellé, (tudod! miután, a nagy unatkozasomban, osszepakoltam a konyhát vacsi után, osszeszedtem a gyerekek játékait, kikészitettem a másnapi ruhákat, kivasaltam a ferjem ingét (ha masnap itthonrol dolgozik) esetleg kiteregettem az utolsó adag mosást, adtam enni a cicáknak,) UTÁNA a "férjem fárkára" mászok rá. (hogy téged idézzelek)

2021. júl. 13. 13:00
 13/30 anonim ***** válasza:
83%

A gyerek 3 éves koráig itthon leszek, nem akarom bölcsibe adni.

Dolgoztam már annyit eddig hogy havi 120e passzív jövedelmem legyen, így max. 4 órába fogok visszamenni dolgozni.

2021. júl. 13. 13:20
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Bocsanat, hat epp a parom tart el, magyarazni neki mit es minek? Mert ugy alakult, hogy el tud es akar tartani, azert. Es kiszolgaltatva sem vagyok, tisztaban van vele, hogy onmagaban az csapda-helyzet. Ha dolgoznek, a fizetesem nem jelentene nagy kulonbseget anyagilag. A penz miatt nincs ra szukseg. Nincs hivatasom, ami hasznos, fontos, amit szeretek, tehat azert sem kell eljarnom, hogy elhessek a munkamnak. Ezek utan viszont a szabadidomben nem kenyszer hatasara vagok fat, festek egy kepet, vagy csinalok barmit.
2021. júl. 13. 14:36
 15/30 anonim ***** válasza:
59%
Drágább lene ha eljárna dolgozni minthogy otthon marad a két gyerekkel.
2021. júl. 13. 16:34
 16/30 A kérdező kommentje:

"Ha dolgoznek, a fizetesem nem jelentene nagy kulonbseget anyagilag. "

Ti eltartott nők nem is érzékelitek a pénz értékét amúgy.

2021. júl. 13. 16:44
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
#16 nem az a válaszoló vagyok, de most őszintén, ha elmennék dolgozni teljes állásban, jó esetben kapnék 180-200 nettót, ami a férjem 900-1M nettós fizetése mellett azért talán te is belátod, hogy kb zsebpénz kategória.
2021. júl. 13. 17:00
 18/30 A kérdező kommentje:

17: Hát ha neked jól esik úgy élni felnőttként hogy 100 % ig ki vagy szolgáltatva valakinek, akkor oké.

A "zsebpénz"ből pl. tudnád a saját dolgaid fizetni. Fodrász meg társai. A szokásos női dolgok. 200 ezer forint azért pénz.

Mondjuk ha ekörül keresnél akkor nem is értesz semmihez.. meg se lepődök rajta.

A pasid mit szól hozzá hogy egy szakma nélküli semmihez se értő társa van?

S mi történik amúgy ha a pasid elhagy? Keresel egy másik jól keresőt?

2021. júl. 13. 17:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

A pasid mit szól hozzá hogy egy szakma nélküli semmihez se értő társa van?

Nagyon jól tudja, ő asszisztálta végig az agonizálásom az államvizsgám előtt xD xD xD Egyébként biztatott, hogy igenis csináljam végig az egyetemet. Szóval valahol az ő érdeme is.

Ez egy olyan probléma, amit megoldok ha odakerülök. Két gyerekkel és minden 50-50%-os tulajdonnal annyira azért nem félek tőle.

2021. júl. 13. 17:24
 20/30 anonim ***** válasza:

Házassági szerződésről hallottál már?

2021. júl. 13. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!