Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Ti randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti randiznátok egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Ha igen miért? Ha nem miért? kort írjatok köszi.

Nos tehát rólam lenne szó:D 19 vagyok és 184 cm magas ,barna szem ,sötétbarna rövid/ közepesen hosszú haj és hát mackós testalkatú. Általában kerülöm a feltünést és hát félénk srác vagyok mármint olyan értelemben hogy nehezen tudom rávenni magam hogy kezdeményezzek és hát nincs túlsok tapasztalatom sem. Általában vidám vagyok és néha vicces de ha kell tudok komoly is lenni.Hát érzelmes isvagyok úgymond de álítólag elrejtem az érzéseimet. Nem iszok nem cigizek és nemszeretek bulizni mert társaságtól függetlenül nem érzem jól magam a bulikban. Mivel nincs kivel eltöltenem a szabadidőmet ezért általában itthon ülök és filmet nézek vagy netezek stb.. de szeretek sétálni is. A beszélgetés is nehezen megy már nagyon nehezen tudok megbízni valakiben is hogy bármit eltudjak neki mondani de ellemben ha megbízok bene akkor megtudok nyílni és bármit elmondok és bármiről tok beszélni vele. Komoly kapcsolatot szeretnék de eddig csak 3szor jött össze de nem komoly kapcsolat volt de szinte semmi nem volt hisz vagy átvert vagy megcsalt vagy pedig mindig visszautasított:S a többiek meg mind visszautasítanak... Hát remélem elég részletes leírást adtam magamról ami alapján tudtok dönteni:)

2010. szept. 6. 20:11
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Óh nagyon emlékeztetsz egy barátomra... ő is ilyen (volt). Sokat beszélgettem vele (valamiért megbíznak bennem az emberek általában). Aztán nálam próbálkozott, de nemet mondtam, hogy ne menjen a barátságra. Pár hónap múlva pedig összejött egy lánnyal. Mostanság lesznek 1évesek azt hiszem.

Kitartás! :) Írhatsz privit, de megjegyzem van barátom.

18L

2010. szept. 6. 20:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi az h nem fogsz egy nő után sem futni? Előre sajnálom a feleségedet, látom sanyarú sorsát.
2010. szept. 6. 20:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem fogok puncsolni egy nőnek sem, nekem is van büszkeségem tudod, mit futkossak egy nő után?Egyszer felhívom, meg jelzem neki, hogy tetszik nekem, ha ő nem lép semmit akkor ennyi volt.Nem fogok senki előtt megalázkodni.
2010. szept. 6. 21:06
 14/19 anonim ***** válasza:

21:06

na pontosan ilyen vagyok én is! végre látom h nem csak én vagyok büszke! én sem fogok futni egy lány után sem. ha ő akar vmit akkor odajön, de én nem alázkodok meg előtte, sőtt senki előtt sem! lehet h most ugyanazt írtam le mint te, csak hát én is pont ilyen vagyok!

2010. szept. 6. 21:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok csak én oda merek menni ha kell a csajhoz, max. belül fel tudnék robbanni az idegességtől :D Meg én szeretek emberekkel lenni, meg megnyílni se okoz sok gondot, de általában még így sem jutok egyről a kettőre.

De mindenképp érdemes nyílnod egy kicsit próbálkozni kell, egyszer csak össze jön nekünk is :)

2010. szept. 6. 22:08
 16/19 anonim válasza:

Bocsi de nekem picit unalmasnak tűnsz...:)

Járj bulikba meglátod tetszeni fog:D

A lányok nemmindig szeretik ha ennyire visszahúzódó egy srác...:s:) és nyugodtan

Kezdeményezz!!! Ha elküld ez van sz...d le:D már bocsi:) de az élet megy tovàbb és élvezned kell...(:!!!! Fel a fejjel bele kell lendülnöd:D

2010. szept. 6. 22:39
 17/19 anonim válasza:
Amugy nemgondoltam hog ennyire paráztok és azért nem mentek oda... Ez csak rosszabb!!! Egy lány 1000szer idegesebb(: nekem elhihetitek:D és ha nemmentek oda akkor aszthisszuk hogy nem tetszünk:(:( szal NYUGII:D
2010. szept. 6. 22:42
 18/19 anonim ***** válasza:
am nekem szimpi vagy :D de am szerintem nem kell bulizni h most csajt találj én sem járok és mégis találok pasit magamnak am én is ilyen vissza huzodo csöndes vok...:D L
2010. szept. 26. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Az a helyzet testvérem, hogy soha nem lesz csajod, ha nem teszel érte. Meglehet etetni az embereket a vonzás törvényével, hogy gondolj sokat rá és megtörténik, de ha nem teszel érte, nem lesz csajod ezt vésd az eszedbe. Megesik, hogy a lány kezdeményez, de ez nem a visszahúzódó srácokkal történik.

Egyszerűen a világszemléleteden kell változtatnod. Rá kell döbbenned, hogy az életedért TE VAGY A FELELŐS! Ha boldog akarsz lenni, ha csajt akarsz megadnak, tenned kell érte, senki nem fog veled járni csak azért mert annyira szeretnél barátnőt.

Olyan lányoknál próbálkozz, akik tetszenek, de nem ismeritek egymást, nem köthetnek hozzá érzelmek. A legtöbb lány kedvesen, emberségesen utasítja el a srácokat, ha a fiú is úgy kezdeményezett vele. Nincs mitől félni, mert ha elhajt, többet úgy sem látod, nem töri össze a szíved, mert nem ismerted. Így is nehéz odamenni, de ha egyszer képes vagy rá, akkor bármikor megteheted újra. Ha meglátsz egy lányt, akiről azt gondolod, hogy neked való, ne gondolkozz, menj oda hozzá, mosolyogj, és mond meg neki, hogy nagyon csinos és megakarod ismerni. Aztán vagy megadja a számát, vagy nem. Ha nem, akkor ő veszített egy jófej srácot, és nem te egy jó csajt ezt soha ne feledd! Ha elutasít, nem őt rendelte neked a sors, jobb is, hogy kiderült!

Minél több csajnál próbálkozol, annál előbb lesz barátnőd, a nagy számok törvény alapján előbb-utóbb lesz egy akinek tetszeni fogsz.

2010. szept. 26. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!