Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Ti randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Ti randiznátok egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Ha igen miért? Ha nem miért? kort írjatok köszi.

Nos tehát rólam lenne szó:D 19 vagyok és 184 cm magas ,barna szem ,sötétbarna rövid/ közepesen hosszú haj és hát mackós testalkatú. Általában kerülöm a feltünést és hát félénk srác vagyok mármint olyan értelemben hogy nehezen tudom rávenni magam hogy kezdeményezzek és hát nincs túlsok tapasztalatom sem. Általában vidám vagyok és néha vicces de ha kell tudok komoly is lenni.Hát érzelmes isvagyok úgymond de álítólag elrejtem az érzéseimet. Nem iszok nem cigizek és nemszeretek bulizni mert társaságtól függetlenül nem érzem jól magam a bulikban. Mivel nincs kivel eltöltenem a szabadidőmet ezért általában itthon ülök és filmet nézek vagy netezek stb.. de szeretek sétálni is. A beszélgetés is nehezen megy már nagyon nehezen tudok megbízni valakiben is hogy bármit eltudjak neki mondani de ellemben ha megbízok bene akkor megtudok nyílni és bármit elmondok és bármiről tok beszélni vele. Komoly kapcsolatot szeretnék de eddig csak 3szor jött össze de nem komoly kapcsolat volt de szinte semmi nem volt hisz vagy átvert vagy megcsalt vagy pedig mindig visszautasított:S a többiek meg mind visszautasítanak... Hát remélem elég részletes leírást adtam magamról ami alapján tudtok dönteni:)

2010. szept. 6. 20:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából a leírtak alapján még nem biztos h jól nézel ki, ezt nem bántásból írom, ne értsd félre, de sok ilyen barna szemű és hajú mackós testalkatú pasi van. Nekem az nem tetszik, hogy nem mersz kezdeményezni, mert szerintem ez a fiú dolga bárki bármit mond. Mi nők szeretjük biztonságban tudni magunkat a párunk mellett és egy olyan férfi aki kezdeményezni sem mer, nem igazán a biztonságban vagy mellette hatást kelti. Legalábbis számomra. Egyébként a többi rendben van:)
2010. szept. 6. 20:15
 2/19 anonim ***** válasza:
Jah igen, még annyi a kifogásom bár ez valószínűleg sok csajnak bejön, hogy 184 cm vagy:) Az előző barátom is annyi volt és elég furcsán néztem ki mellette a 160 centimmel:) De ez nézőpont kérdése.
2010. szept. 6. 20:17
 3/19 anonim ***** válasza:
Szimpatikus vagy ezért randiznék veled.De az nekem sem tetszik,hogy nem szeretsz kezdeményezni,minket meg kell hódítani! :)
2010. szept. 6. 20:19
 4/19 anonim ***** válasza:

16 éves lány vagyok...

Én nem járnék veled több okból is...

A Visszahúzodó pasikat nem szeretem, sem azt ha nem szeret bulizni... egy fiú legyen bevállalós nyílt jófej és vicces.Az érzéseit minden fiú elrejti szinte... tehát ezzel nem vagy egyedül de sztem annak majdnem minden lány örülne ha kicsit jobban mutatnátok meg az érzéseiteket...

A külső nálam nem sokat számít, de egyes csajoknál igen... tehát az is gondot okozhat h mackós tipus vagy... járj gyúrni vagy sportolj és minden okés lesz :)

Azt semszeretem ha egy fiú tiszta kocka... legyen inkább a barátaival és hülyüljön... tehát... merészség, kitartás, több ünbizalom és egy kis sport és máris több lány fog kedvelni :D

2010. szept. 6. 20:20
 5/19 A kérdező kommentje:
áh értem köszi az őszinte választ :) tudom nemjó hogy nem merek kezdeményezni dehát nah már annyiszor utasítottak vissza hogy már egyszerűen nem merek kezdeményezni mert félek hogy tök felesleges és megint visszautasítanak:/
2010. szept. 6. 20:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha visszautasítanak ne arra gondolj h meint össze törték a szívedet hanem arra h... tudom nem szép amit mondok de gondolj arra h jé megint egy felszínes kiscsaj lépj tovább merj kezdeményezni :)
2010. szept. 6. 20:23
 7/19 anonim ***** válasza:
nekem van barátom,de ha nem lenne,persze:-)semmi baj nincs veled!!!!!!én kimondottan szeretem a félénk embereket,mert én magam is az vagyok,nem is érezném jól magam egy nagyon határozott,menő,központban levő pasassal meg olyan aranyos,aki kicsit félszeg és látszik,hogy nem tud annyira ismerkedni (én az ilyet jobban bírom mint a vagány,biztosra menő srácokat)...a mackó testalkattal sincs problémám,mert jó ráhajtani a fejet...én se járok buliba,nem iszom,nem dohányzom,nem élek nagy társasági életet,a komoly kapcsolatok híve vagyok...hidd el,vannak olyan lányok,akiknek te nagyon tetszenél!!!!!:-DRemélem,minél előbb sikerül találnod magadnak valakit!
2010. szept. 6. 20:23
 8/19 anonim ***** válasza:

Olyanoknál próbálkozz akiket nem ismersz és ott nem nagy a tét.Próbálkozni még lehet. :) Sok sikert!

3.voltam...

2010. szept. 6. 20:24
 9/19 anonim ***** válasza:

hm, szerintem is az a legnagyobb probléma hogy nem mersz kezdeményezni, én is azt szeretem ha egy férfi lép először, bár kezdek rájönni, hogy egyre kevesebb az ilyen

legyen kicsit több önbizalmad, legfeljebb visszautasítanak, azt is könnyedén kell felfogni, s túl lépni rajta lazán, majd jön egy másik

larkin

2010. szept. 6. 20:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kezdeményezek, de nem azért mert nem merek, hanem mert büszke vagyok, nem fogok egy nő után sem futni, még is volt nőm, ő lépett először, és tiszteltem ez miatt.
2010. szept. 6. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!