Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először találkozna a családom a párommal, aki idősebb picivel. Érdemes ezt karácsonyra időzíteni?
Sokáig úgy volt, hogy elutazunk dec. közepétől januárig, de aztán én meggondoltam magam. Neki viszont nem élnek a szülei, így karácsonykor végig egyedül lenne, ami nekem annyira szívtelenül és szörnyen hangzik... Azt mondja, hogy őt nem zavarja, mert első és második nap estére is lesz programja a barátaival, napközben meg legalább pihenhet, de akkor is...
A szüleim tudják, hogy van valakim, vagyis hogy "ismerkedünk", de azért ez ennél már jóval komolyabb (szinte együtt élünk). Csak ő 45, én 23. Konkrétan 1 évvel az anyámnál is idősebb... Tudom tudom, elhagy, kidob, rám un, mit akarok én tőle stb. Ezeket most hagyjuk, mert ugyanúgy lehet rossz vége egy korombelivel való kapcsolatnak is.
Szeretnék vele lenni karácsonykor, de nem tudom, mennyire lenne jó ötlet hirtelen rázúdítani az egész famíliát. Nálunk a karácsony elég nagyszabású dolog, mindig sokan vagyunk, közeli barátok is jönnek. 200 km-re van innen nekem az "otthon", így az nem opció, hogy napközben családozom, utána meg találkozunk.
"de azért ez ennél már jóval komolyabb (szinte együtt élünk)"
De anyádék még soha nem látták, és te valahogy úgy gondolod, hogy pont a karácsonyi családi este lenne erre a legalkalmasabb. Nos, nem. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!