Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először találkozna a családom a párommal, aki idősebb picivel. Érdemes ezt karácsonyra időzíteni?
Sokáig úgy volt, hogy elutazunk dec. közepétől januárig, de aztán én meggondoltam magam. Neki viszont nem élnek a szülei, így karácsonykor végig egyedül lenne, ami nekem annyira szívtelenül és szörnyen hangzik... Azt mondja, hogy őt nem zavarja, mert első és második nap estére is lesz programja a barátaival, napközben meg legalább pihenhet, de akkor is...
A szüleim tudják, hogy van valakim, vagyis hogy "ismerkedünk", de azért ez ennél már jóval komolyabb (szinte együtt élünk). Csak ő 45, én 23. Konkrétan 1 évvel az anyámnál is idősebb... Tudom tudom, elhagy, kidob, rám un, mit akarok én tőle stb. Ezeket most hagyjuk, mert ugyanúgy lehet rossz vége egy korombelivel való kapcsolatnak is.
Szeretnék vele lenni karácsonykor, de nem tudom, mennyire lenne jó ötlet hirtelen rázúdítani az egész famíliát. Nálunk a karácsony elég nagyszabású dolog, mindig sokan vagyunk, közeli barátok is jönnek. 200 km-re van innen nekem az "otthon", így az nem opció, hogy napközben családozom, utána meg találkozunk.
"elhagy, kidob, rám un, mit akarok én tőle stb."
Ezt mind te fogod.
"Tudom tudom, elhagy, kidob, rám un, mit akarok én tőle stb. "
Kislány, szerintem súlyos önértékelési problémáid vannak, én inkább ezzel foglalkoznék a helyedben.
Nem Ő fog "elhagyni, kidobni, rád unni", hanem fordítva lesz.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ne most vidd oda karácsonykor, pláne nem "karácsonyozni", tehát ott alvósra, stb. Azért 22 év korkülönbség nem csak pár év.
"De amúgy miért hagynék el valakit, aki szeret, mindent megad nekem, figyel rám és a tenyerén hordoz?"
Tán mert korodbeli gyereke van?
A körülmenyeket tekintve én ezt nem mostanra tenném.
A karácsony szerintem valóban a arról szól, hogy olyan emberekkel töltjük akiket szeretünk, akik fontosak.
Ez lehet a párod, család, közeli barátok. Mindenhol mások a szokások. Ami az egyiknek fura, a másiknak természetes.
Azt gondolom, főleg mivel nálatok ez nagy dolog, sok ember, olyanok akik már régről ismerik egymást, hogy olyankor nem illik és nem praktikus odavinni egy teljesen új embert. Főleg, hogy nem tudják hány éves.
Neki is kellemetlen lenne, a szüleidnek is, a vendégeknek is, mindenkinek. Nem jó ötlet ennyire bedobni a mélyvízbe. Hozzáteszem nem csak a kora miatt, ha a korral nem lenne "baj", nem lenne necces, akkor is durva lehet egy új embernek. Ő lenne a kívülálló és ez néha rosszabb mint egyedül lenni.
Én januárra hagynám a bemutatást és tényleg csak a szüleidnek meg testvérednek (ha van és beszéltek).
Az meg hogy neked nem idegen egy dolog, de nekik az.
Én se akarnék egy vadidegent karacsonykor.
Amikor a báyám 22 éves volt, volt az első baratnője (aki egyébként egy hisztérika volt). Ráadásul abban az évben váltak el a szüleink és az volt az első karacsonyunk csak hárman. És akkor a csaj elkezdett szervezkedni, hogy majd ő jön hozzánk 24.en este, aztán majd anyám átfuvarozza őket hozzájuk. Stb. Bevallom én ezen anno, kamaszként kiakadtam. Nem volt eleg hogy a szüleim elváltak, töltsem egy vadidegennel (új barátnő) és még anyám is sofőrködött volna egész este. Szerencsére végül meg lett oldva, hogy mindenkinek jó legyen. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nekem idegen volt még a csaj, még ha neki nem is. Szóval a parod, a TE párod, a szüleidnek egy idegen, ki ráadasul velük egykorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!