Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány randitok volt a mostani párotokkal mielőtt összejöttetek?
Mi számít osszejovesnek?
Tinderen beszéltünk először, 3 nap után tali, első talin csók es 1,5 het múlva az 5-6. talin szex. Három éve együtt.
nem tudom, konkretan mi szamit osszejovesnek, de kb 2 het utan mar talalkoztam a barataival is es oda mar kimondatalnul ugyan, de baratnojekent vitt el.
tehat viszonylag hamar, az elejen nagyon sokat talakoztunk, azota is egyutt vagyunk.
Mi azonnal összejöttunk randi nelkul.
Eleve szótakozohelyen ismert meg beszélt az exemmel (friss szakitas)hogy nyomulhat e rám.
Es odajott.
Aztan alap volt azonnaltol hogy egyutt vagyunk.
Akkoriban laza kaocsolatunk volt egyikunk sem volt komoly.
Aztan evek mulva talalkoztunk ujra megint alapbol egyutt vagyunk elso naptol. De most komoly.
Az első randinak nevezhető esténken összejöttünk, legalább is mi innen számoljuk.
De előtte már 2 éve ismertük egymást, szóval így nem tudom, hogy ez mennyire ér. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!