Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon érez valamit, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érez valamit, vagy csak álmodozok?

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, Ő (16) én (17), amikor látjuk egymást köszönünk mindig, néha rámosolyogok egy kicsit ő is. Nem rég láttam, amikor elmentünk egymás mellett, mintha izgulna kicsit. Lehet nem attól volt. (Van barátja :S ) Lehet nála esélyem, hogyan indítsak nála? Kérlek segítsetek! :)
2008. dec. 13. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha van barátja, akkor sehogy, legalábbis szerelmileg sehogy. Beszélgetni-ismerkedni-barátkozni attól persze még lehet, de tényleg csak barátilag.

Eközben persze az is kiderülhet, hányadán állnak a barátjával, és milyen a srác. Ha jó, és jó a viszonyuk is, akkor el a kezekkel a lánytól! Ha viszont rossz a kapcsolat, akkor már több lehetőség van; jobb esetben elég csak kivárnod, és felszabadul. Rosszabb esetben... de ez már egy másik kérdés.

Szóval, pusztán ismerkedni, barátkozni bárhogyan lehet. Ez akkor a legegyszerűbb, ha van a leányzón *bármi* feltűnő dolog. Együtteses póló, különleges gyűrű vagy medál, különös hajszín vagy forma... tényleg bármi, ami csak egy kicsit is "kilóg a tömegből". Ez esetben elég erre a valamire egy pozitív, vagy legalábbis érdeklődő megjegyzést tenni, és kérdezni felőle, hogy ennek mi a háttere (van-e egyáltalán), mi ez, miért és hogyan... a válaszából pedig újabb dolgokat tudhatsz meg, amire rákérdezhetsz... és így tovább, és máris beszélgettek. Közben persze te is megemlítheted, hogy te mit gondolsz a szóban forgó dolgokról, te is szereted ezt vagy azt, és így tovább... Innentől (ha csak egy kicsit is beszéltetek hosszabban) pedig gyakorlati szempontból már ismerősök vagytok, tehát másnap pl. teljes joggal köszönhetsz neki, szólíthatod meg, érdeklődhetsz a hogyléte felől, stb. ... így már a bemutatkozás is adja magát előbb vagy utóbb.

Innentől meg már menni fog. Vagy ha lesz újabb kérdés, hát felteszed majd azt is. :)

2008. dec. 14. 00:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) A kapcsolatukat nem szeretném tönkre tenni, de a csaj nagyon tetszik! De az a baj nincs merszem oda menni, talán nem volt meg a megfelelő idő! Nem egy városban lakunk, de néhányszor voltam már ott bulizni. Amikor legközelebb megyek, ott alkalmas lenne. Ha ő is ott lesz, esetleg elhívjam? A barátja nem fog "pattogni"? De szerintem nem sűrűn mennek együtt!
2008. dec. 14. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben a korban még a kapcsolatok sem olyan mélységűek, szóval szerintem akár még esélyed is lehet :) szurkolok :D
2010. febr. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!