Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném meg a pasit?
Figyelt kérdés
pár tanácsot léci..:P2008. dec. 13. 22:42
1/9 anonim válasza:
szia pár támpont hogy ismere de e? esetleg egy helyen dolgoztok/sulibajártok vagy valami ilyesmi meet igy elég nehéz megválaszolni
2/9 A kérdező kommentje:
ja háát egy buszon járunk reggel!!
2008. dec. 13. 22:44
3/9 A kérdező kommentje:
meg esetleg délután hazafelé is!!
2008. dec. 13. 22:45
4/9 anonim válasza:
Menj oda hozzá, kezdeményezz beszélgetést, előbb utóbb így biztosan kiderül, hogy összeilletek-e.
De légy nőies, kedves, vonzó.
Vesd be magad:)
5/9 A kérdező kommentje:
de mégis mit modjak neki??jó mogyuk én igen sokat beszélek mikor valakivel beszélgetni,hülyülni akartam (csak mint haver) akkor bedobta valamit váratlanúl (úgy h nem voltunk beszélő viszonyba) mogyuk h szia Norbi mi van veled??vagy milyen szép időnk van??XD...tehát valami baromságot!!
2008. dec. 13. 22:53
6/9 anonim válasza:
Akkor légy kezdeményezőbb egy kicsit.
7/9 A kérdező kommentje:
és mi a jobb ha úgy mutatom ki hogy jellezzem tetszik nekem vagy jobb ha előbb csak mint haver??
2008. dec. 13. 22:56
8/9 anonim válasza:
Bírom a tinik felfogását,hogy "megszerezni":S
Mintha csak egy tárgyról volna szó...
Ha belédszeret,akkor úgyis egymáséi lesztek,ha meg nem,akkor abszolút felesleges teperni utána.
9/9 A kérdező kommentje:
háát jóvan előzször csak fle akarom kelteni a figyelmét,beszélgetni vele lehet nem is lesz blőle semmi!!eddig úgy voltam ha tetszett egy srác nem léptem semmit (igaz később már más tetszett)nem akarok rátapadni csak beszélni vele (és aztán ki tudja mi lesz...)a fiúk mogyák mindig hogy mért mindig ők kezdeményeznek??egy próbát csak megér mégha nem is jön össze lehet csak barátok leszünk de ezt a fiúk biztos tudják velük ez többször is megtörénhet!!(a kezdeményezésre gondolok)
2008. dec. 14. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!