Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres az első randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres az első randi után?

Figyelt kérdés

Szóval tegnap este megittunk 1-2 italt (F/32), sokat beszéltünk, nevettünk, nagyon jól sikerült. Utána haza is vitt, autóval volt (igen, itt lehet inni és vezetni). Persze elköszönéskor nagy csók, több is, jót nevettünk, beszéltünk még, alig sikerült kiszállnom az autóból. Szépen elköszöntünk és ennyi. Szó nem volt róla, hogy feljön hozzám vagy valami, mégis ezt várta? Vagy hülye szabályt követ, hogy nem keres direkt? Nem láttam még ilyet, azt a nők szokták, nem? Vagy lehet átgondolta, amit mondtam, hogy manapság rizikós bárkiben is megbízni párkapcsolatban? Lehet nem tetszett neki?

27/N

2021. dec. 8. 00:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
68%
#4-el nem értek egyet. Az a férfi, akit igazán érdekelsz, az a tudtodra is adja, keresni fog. Feltéve persze, ha nem beszari. De akkor meg nem is férfi, és az meg kinek kell?
2021. dec. 8. 09:13
 12/36 anonim ***** válasza:
52%
És a nőnek mikor kell jelezni h kell neki a férfi?
2021. dec. 8. 09:39
 13/36 anonim ***** válasza:
92%

"Én túl büszke vagyok, hogy írjak"

Pl. megköszönted neki a randit?

Szerintem is a férfi dolga, hogy kezdeményezzen, na de az, hogy semmiféle jelzést nem adsz neki az szerintem nem oké.

2021. dec. 8. 09:39
 14/36 anonim ***** válasza:
42%
Sztem az a nő aki csak hátradől és szarik mindenbe aztán a férfi a hibás ha ennél többre tartja magát az nem is nő csak egy kis lúzer hercegnőcske
2021. dec. 8. 09:40
 15/36 anonim ***** válasza:
81%

Előző

Férfiként rád írnék, de ha nem kapok pozitív visszajelzést, akkor végleg eltűnök.

Ez van

2021. dec. 8. 09:41
 16/36 anonim ***** válasza:
69%

14/15

Neki adok igazat, vagyis azt nem lehet megtenni egy pasival, hogy ő kaoarjon érted, de te meg le se szarod.

Bocsánat a stílusért.

2021. dec. 8. 09:44
 17/36 anonim ***** válasza:
84%
#16 - ez úgy néz ki, hogy randi végén te mint nő - ha megfelelően sikerült - elmondod hogy jól érezted magad, megköszönöd az estét. Innentől a férfi dolga, hogy kezdeményez-e folytatást. Nekem ez mindig bejött, aki akart, az keresett kis idő múlva (általában aznap este). Aki meg nem, azon amúgy is éreztem hogy nem fog, vagy pedig megírta/felhívott hogy bocs de nen.
2021. dec. 8. 09:50
 18/36 anonim ***** válasza:
74%

Azt írod, hogy túl büszke vagy, hogy Te írj.

De félrenézted a dolgokat.

A kezdeményezésre szokták azt mondani, hogy a férfi dolga (hozzátenném, hogy ez is ostobaság, és a nők lehetőségeit iszonyatosan csonkítja, de valamiért mégis kényelmes a nőknek ebbe helyezkedni. nem is értem miért jó nekik ez.), de nem a folytatást.

A hapsid kezdeményezett, amikor oda ment hozzád beszélgetni.

Kezdeményezett, amikor elhívott randira.

A randi közben is gyanítom, hogy ő kezdte a csókot miegymást.

Te csak hagytad és engedted/igent mondtál.

Viszont ez nem örökké tart. Most simán lehet, hogy azt mondja fejben.

"Oké, én kezdeményeztem 5-10 alkalommal. A csajnak bejövök, de vajon érdeklem-e annyira, hogy keressen? Na most kiderül, hogy egyenrangú félnek tekint-e engem és keresni fog, vagy csak egy gyáva hercegnőcske, akinek a segge alá oda kell tenni mindent, és csak akkor képes beleülni."

Nem kell keresned. De ne is háborodj fel, ha ezután elhal az egész.

Hozzátenném: A barátnőmmel amikor kezdtük, akkor első randi után (ott én kezdeményeztem mindent, ő meg csak hagyta) ő felajánlotta, hogy egy teljes hétvégére eljön a városomba, és együtt tölthetjük azt a 2 és fél napot.

Ha akkor ezt nem teszi meg, akkor szinte tuti, hogy most nem vagyunk együtt, mert én nem tehettem meg, hogy az ő városába menjek. Nem lett volna szállásom stb.

Ő megtehette, érdekeltem, meg is tette. Utána már egyértelmű volt számomra, hogy érdemes még többet megtenni érte. Mert adott pozitív visszajelzést. Ő is beletett a kapcsolatba, és nem csak "hát én aztán nem csinálok semmit, mert én nő vagyok" alapon várta, hogy írjak.

Azóta is igyekszik és érzem rajta, hogy tesz a kapcsolatunkért.

2021. dec. 8. 10:16
 19/36 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy 00:23-kor lett kiírva a kérdés, hogy "tegnap este" volt a randi. Magyarán a kérdés kiírásához képest néhány órával korábban. Nem lehet, hogy csak aludt a pasi?? Én általában azt szoktam éjjel fél 1-kor.
2021. dec. 8. 11:52
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

20-ra:

Simán lehet, hogy neki a 00.23 még az előző naphoz tartozó este volt, hiszen nem feküdt le aludni. Szerintem valószínűbb, hogy előtte egy nappal volt a randi, este 9-10 körül elköszöntek egymástól és a nő egy nappal később éjfél körül gondolta, hogy ír erről egy kérdést.

2021. dec. 8. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!