Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek fél tőlem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fél tőlem, vagy tetszem neki? (vagy egyik sem)

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki elég közel lakik hozzám, és rendszeresen összefutunk mikor a buszmegállóhoz megyek. Néha szoktam nézni, mert elég csinos lány (jól öltözködik), és néha ő is rám szokott nézni. A mai nap elindultam otthonról, és ő is pont otthonról lépett ki és nagyon feltűnően hátrafordult és rám nézett. Utána ugyanoda mentem a buszhoz ahova ő. De ott már nem nézett rám, felszállt a buszra és az első helyre ült. Én pedig a buszon azon gondolkoztam, hogy lehet hogy meg van tőlem ijedve. Mert én akkor ülnék a legelső helyre, ha azt akarnám hogy a buszsofőr megvédjen például. Lehet hogy meg van tőlem ijedve, és azt hiszi követem? Remélem nincs ennyire creepy vibe-om. Ti mit gondoltok? Elsősorban lányok válaszára lennék kíváncsi.
2021. dec. 7. 21:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Túl gondolod.

Bárki ülhet előre

2021. dec. 7. 21:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Időnként felmerülsz témaként este, amikor a barátjával elmesélik egymásnak a napi eseményeket. Csajszi: Az a weirdo megint engem bámult a buszon, tök poén. Csávó: "HAHAHA! Pedig ha tudná, hogy labdába se rúghat mellettem, a kis p cs!"
2021. dec. 7. 21:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Na legalább beszélnek rólam
2021. dec. 7. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
24%

"én akkor ülnék a legelső helyre, ha azt akarnám hogy a buszsofőr megvédjen például"

Most komolyan? Férfi létedre ezért ülsz az első helyre?

Senki nem ül azért oda,hamarabb ülnek oda a sofőr csekkolása végett.

Inkább ne tetszj neki.

Ilyen gondolatokkal a fejedben, el. tudom képzelni hogy ez külsőleg is látszik, szóval igen, lehet, hogy fél már tőled.

2021. dec. 7. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ebben semmi. Max azért nézett annyira feltűnően hátra, mert meglepte, hogy te is arra mész.

A többire még kevesebb az esély. Én mindig a sofőr mögé ülök. Megszoktam. Ott valahogy komfortosabb.

2021. dec. 7. 22:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek a sofőr mögé ülni, mert ott nem látja ha eszek :D
2021. dec. 7. 22:45
 7/12 A kérdező kommentje:
5: Én sose szoktam odaülni, csak belegondoltam hogy nőként valszeg azért ülnék oda. De aki ilyen negatív mint te, az is biztos látszik a külsőn is.
2021. dec. 7. 22:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Bocs ezt a negyediknek írtam.
2021. dec. 7. 22:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak leült az első szabad helyre. Szerintem túlgondolod.
2021. dec. 7. 22:54
 10/12 A kérdező kommentje:
Ja lehetséges, magamból indultam ki hogy én nem ülnék oda, max ha nincs máshol hely.
2021. dec. 7. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!