Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira virág? Szerintetek?
Végre sikerült összeszednem a hét szem szilvámat, és elhívnom egy nemrég megismert, ezzel együtt nagyon helyes lányt randira. Azonnal belement, nagy meglepetésemre.
Kezdő vagyok a témában, nemrég kerültem vissza egy hosszabb kapcsolat után a "húspiacra". Elsétálunk egy meghitt bárba, megiszunk pár pohár bort, ismerkedünk.
A virág dologgal viszont nem jutottam dűlőre. Van, aki azt mondja, hogy ne, van aki határozottan igen, így teljesen tanácstalan vagyok. Ha virág, akkor egyáltalán milyet? Szál rózsa?
Esetleg van még egyéb javaslatotok, amivel jó benyomást tudnék kelteni? A fürdést, illetve az alap dolgokat talán mellőzhetjük :D
Előre is köszönöm, ha segítetek!
Ne vigyél virágot, nagyon kínos nőként, hogy mit csináljak vele a randi alatt... meg picit modoros is talán.
Pohár borra meghívod, beszélgettek, ennyi elsőre szerintem teljesen OK.
NE!
azerintem is inkabb kinos. majd ha mar osszejottok, vihetsz neki viragot esetleg, 1. randira semmikepp se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!