Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezném randizásnál kiderül hogy a férfi nem akar gyereket.Hogyan érintene?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 11:19
1/12 anonim válasza:
Én akarok a későbbiekben, úgyhogy nekem off.
2/12 anonim válasza:
Örülnék neki, mert én sem szeretnék.
4/12 anonim válasza:
Szeretnék gyereket...
Akkor ott annyiban maradna az ismerkedés.
5/12 anonim válasza:
Én direkt rakerdezek mielőbb, mert ne húzzuk egymás idejét ha ő nem akar.
6/12 anonim válasza:
Mivel mindig is nagy családra vágytam, elköszöntem volna tőle. A férjemmel az első randinkon megbeszéltünk minden ilyesmit (kertesház, cicák, gyerekek, megye, stb.)
7/12 Sunshinedoll válasza:
Nyilván attól függ, hogy az adott nő szeretne-e gyereket vagy nem.
9/12 anonim válasza:
Én örülnék, mert én sem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!