Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem gyanús netes ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Már Facebook chaten beszélünk, de minden nap csak délután 4-ig ír. Utána soha nem online. Egy este, egy délután, egy hétvégén sem. Persze tagadja, hogy lenne valakije, de hihetetlen, hogy soha nem online.Szerintetek?2021. dec. 3. 22:50
11/21 anonim válasza:
6: Akkor gondolom, nem neten ismerkedik, mert mikor tud randizni? ;)
12/21 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű, hogy családja van. Én is naiv vagyok, de itt ez nem kérdés. Hihetetlen, hogy van kommentelő aki megpróbál más opciót találni😂
13/21 anonim válasza:
Pont annyira gyanús mint az a csaj aki 24 óránként 2 szóban tud csak válaszolni :)
14/21 anonim válasza:
Nem mindenki dolgozik 8-4ig.
Volt párom is mérnök egy vegyipari gyarban, műszakban is volt, sokszor estig. Ez nem zárja ki azt , hogy hazudik vagy van valakije ha más gyanús dolgok is vannak!! Figyelj oda.
15/21 anonim válasza:
Véletlenül nem innét ismered?
De ez egy kicsit gyanús.
16/21 anonim válasza:
#15 Semmit nem jelent ha véletlen innen is ismeri. Tapasztalat, itt nem egy olyan férfi van aki így beszélget.
17/21 anonim válasza:
Házas.
Bár nekem anno hajnal 2-ig chatelt a pasi, meg hétvégén is küldött képet mit csinál, csak a családot hagyta le róla. 6 hét után derült ki.
18/21 anonim válasza:
16, Igen abban nimcs semmi, ha innét, de jelent akkor ha ismerkedés céljából fűzögetjük a nőket és párhuzamba futtatjuk őket, hol ez, hol az.
19/21 anonim válasza:
Csak azt akartam mondani, hogy attól még nem feltétlen ugyanaz akivel te is beszélsz.
Aki házas, annak azért nagyjából ugyanakkor van lehetősége másokkal írogatni.
Pl. ahogy írtam is, két férfivel találkoztam akinek totál megegyezett az írási szokása. De annyira, hogy ez alapján felőlem akár a kettő ugyanaz is lehetne :D
20/21 anonim válasza:
19:Lehet ugyanaz, csak másik profilról,nekem volt ilyen itt,aki ugyanaz volt, csak másik profilról írt, persze nem azt mondom, higy ez is olyan volna. De itt nagyon vigyázni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!