Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 7végére mindig eltűnik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7végére mindig eltűnik? Gyanús? Idősebb nő mánia is 31 évesen ?

Figyelt kérdés
Állítólag dolgozik és állítólag szingli... Még mindig nem sikerült talizni, pedig én mostanában csak 7végén érek rá. És már több mint három hete beszélünk... De hétvégén soha semmilyen online fórumon nem elérhető a pasi... A másik aggasztó dolog, hogy 31 éves és csak idősebbel próbálkozik. "A legidősebb 45 volt". Ez mire utal szerintetek?

2020. okt. 17. 15:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha hétvégére eltűnik, szinte biztos, hogy van valakije. Az, hogy idősebbeknél próbálkozik ennyi idősen, kicsit fura, de annyira nem gáz, a pasik szeretik az idősebb nőket, bár általában fiatalabb korukban.
2020. okt. 17. 16:02
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús.
2020. okt. 17. 16:20
 3/19 A kérdező kommentje:

De elég nagy probléma lenne. Én ugyanis családot szeretnék. Ezt írtam neki:"Simán mondhatod, hogy ne haragudj, de már nem érdekel ez a dolog, más típust keresek, van valakim vagy közbejött más. Csak

feleslegesen ne raboljuk egymás idejét, mert akkor ismerkednék mással. Szerintem ez így lenne korrekt. Én ugyanis itt várok egy talira 3 hete. 🤷 Meg érted, ha tényleg én vagyok a nekedvaló és neked igazán tetsző, akkor miért van szükséged arra, hogy mindennap feljárj a badoora? Oda van időd felmenni, de velem foglalkozni nincs. 🤷 Ez kicsit ellentmondásos, nem? Meg tényleg ezek a folytonos hétvégi eltűnések... Azok szoktak hétvégére mindig eltűnni, akik nem függetlenek... 🤷 De ha olyan fontos lenne Neked ez a dolog, akkor sztm már rég találkoztunk volna.... Szóval ezekszerint nem olyan fontos. 3 hét az 21 nap. Mondanál ezekre valamit, kérlek? Lehetőleg az igazat... Nem akarlak számon kérni, de nem szeretném a saját időmet rabolni tök feleslegesen. Köszönöm"

2020. okt. 17. 16:21
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Megvan mi lehet, van barátnője, olyan 25 év körüli, azt már tudja milyen, nem elég neki szexuálisan, ezért keres mellé egy idősebb nőt is, mert ők tapasztalatabbak..
2020. okt. 17. 16:22
 5/19 anonim ***** válasza:
#4 és erre mit írt?
2020. okt. 17. 16:27
 6/19 A kérdező kommentje:
Akkor hagyja ott.... Nekem ha valaki nem megfelelő valahogy, pláne kapcsolatban kiemelkedő jelentőségű dolgokban, én otthagyom. Én nem félek az egyedülléttől. Múltkor rákérdeztem mióta nincs barátnője, azt írta, hogy lassan egy éve és amikor rákérdeztem, hogy miért, azt írta, mert sokan nem úgy szeretnék, mint ő, merthogy hosszútávon egy emberrel a legjobb és így szeretné. Amikor meg rákérdeztem, hogy mikor szexelt utoljára, azt válaszolta, hogy egy vagy másfél hónap. Nem úgy tűnt, mint, aki hazudik🤷 Bár nem tudom, én nem vagyok jó emberismerő. Azt is mondta, hogy egy kicsit munkamániás, de ha van kivel eltölteni az időt, esze ágában sincs ennyit dolgozni. Ezért fura, hogy hétvégén akkor miért nem engem választ, ha ez valóban így van..... Sok az ellentmondás...
2020. okt. 17. 16:29
 7/19 A kérdező kommentje:
6. Még semmit, mert most küldtem el és azóta nem volt bejelentkezve
2020. okt. 17. 16:30
 8/19 A kérdező kommentje:
22 órája volt utoljára elérhető. Azért nem írt. Facebookon fehér pipás kör
2020. okt. 17. 16:32
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de ha annyra oda lenne érted, nem tűnne el hétvégére, hanem randira hívna.
2020. okt. 17. 16:34
 10/19 A kérdező kommentje:
Tippem alapján hétfő délután lesz legközelebb elérhető az eddigiek alapján
2020. okt. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!