Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a cipő mánia a nőknél?
Olyan butáknak és felszínesnek tartom az ilyen "nőket" akik azzal jönnek, hogy megnézem a férfi cipőjét. Mi ez valami teszt vagy mi a szar? Nem tök mindegy milyen cipőben van és milyen az állapota? Nem mindenkinek van kedve állandóan új cipőt vennie és gondolom ismeritek azt a mondást, hogy nem a ruha teszi az embert.
Őszintén dobnátok valakit azért, mert tetszik a cipője, vagy látszik, hogy elhasználta vagy nem patyolattiszta? Ne legyetek már ilyen korlátoltak!
A reggeli magomlesed ferfiasdag hijan kimaradt, es elkezdtel menstrualni mint egy 11 eves kislany? :D
Rinyapitsa.
Nem vagyok cipőmániás, DE
"Nem tök mindegy milyen cipőben van és milyen az állapota?"
- úgy érzem, igényes ember ad magára, nem hord retkes szakadt ruhákat, és képes alkalomhoz/helyzethez/öltözékhez illő cipőt (és egyéb ruhadarabokat) felhúzni.
Rád nem tenne negatív benyomást, ha a nő randipartnered a színházban megjelenne koszos szakadt tornacsukában?
Szoktam adni magamra és azt veszem fel ami kényelmes és tiszta. Viszont a cipőknél szoktam gondba lenni, mivel egyrészt cipőt nagyon nem szeretek vásárolni, másrészt nem szeretem a fűzőket ezért ilyen laza belebújos cipőt hordok. Viszont a belebújos cipők azok nem néznek ki annyira jól, de én azokat szeretem, mert nekem az kényelmes, hogy lábamra húzom és nem kell a fűzéssel vacakolni. Ezért mondom felszínes dolog valakit a cipője miatt megítélni, mert mi van akkor, ha olyas valakivel tudnál jókat beszélgetni és azzal jönnél ki jól, aki esetleg nem a legtisztább cipőt veszi fel, nem a legszebbett és már eléggé kijárta, ez önmagában nem jelent semmit.
Én annyira nem szoktam figyelni, hogy mit vesz fel a lány, a cipőjét végképp nem nézem csak az a fontos, hogy ne legyen büdös, koszos, egyébként előbb megnézem az arcát a testalkatát, beszédstílusát, amik fontosabbak mint, hogy randi alkalomkor mit vesz fel.
"aki esetleg nem a legtisztább cipőt veszi fel, nem a legszebbett és már eléggé kijárta, ez önmagában nem jelent semmit"
De igen, azt jelenti, hogy igénytelen az illető.
Van ilyen, és tudnak is ilyen pasik párt találni, csak ne akard már kimagyarázni. :D
A fűzős dolgon meg jót röhögök, nekem utoljára oviban volt ilyen megfontolásból belebújós cipőm.. felnőtt ember ne legyen már ennyire lusta :D (vagy hát persze, lehet ennyire lusta, csak ne csodálkozzon, ha lesz akit zavar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!