Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a cipő mánia a nőknél?
Olyan butáknak és felszínesnek tartom az ilyen "nőket" akik azzal jönnek, hogy megnézem a férfi cipőjét. Mi ez valami teszt vagy mi a szar? Nem tök mindegy milyen cipőben van és milyen az állapota? Nem mindenkinek van kedve állandóan új cipőt vennie és gondolom ismeritek azt a mondást, hogy nem a ruha teszi az embert.
Őszintén dobnátok valakit azért, mert tetszik a cipője, vagy látszik, hogy elhasználta vagy nem patyolattiszta? Ne legyetek már ilyen korlátoltak!

,,Olyan butáknak és felszínesnek tartom az ilyen "nőket" akik azzal jönnek, hogy megnézem a férfi cipőjét. Mi ez valami teszt vagy mi a szar?"
Teszt,hogy mennyire vagy igényes ember,de és igen de a ruha is teszi az embert tetszik nem tetszik ez van,nyeld be.
Én őszintén az a nő akinek nincsen megfelelő cipője az nálam soha nem rughat labdába,én is nézema cipőt,mert igényesség.
Nem mindegy egyáltalán.
Aki elhasznált cipőt hord azzal szóba nem állok,én is férfiként naponta takarítom a cipőimet.
Igénytelen vagy,keres egy lestrapált Tank Arankát,annak mindegy lesz csak valaki betegye végre neki.

A legtöbb nőnél rengeteg a jelentkező, ezért kitaláltak tök felesleges dolgokat, hogy szűrjék őket. Aztán hozzácsaptak valami erőltetett logikát.
Nem arról van szó, hogy valaki tök koszos cipőben megy randira, de azért nem tisztítom le minden nap a cipőm. Valahogy sosem kaptam még meg, hogy igénytelen lennék... Sőt, volt, hogy már kezdett szétmenni a cipő, de szerettem és hordtam még.
A gyakorlatban amúgy ennek kb. semmi jelentősége. Ha külsőre nyerő vagy, akkor mindenki teljes mértékben tojni fog a cipődre. Fellengzős önáltatásnak jó csak ez a szöveg.

Az nem cipőmánia, hogy "elvárod", hogy a másik normális cipőt vegyen fel. A mánia nem itt kezdődik, ez egy alap "elvárás".
De az elvárás szó is kicsit sántít, mert pl. nekem teljesen mindegy, hogy pl. te milyen cipőben vagy, vagy más milyen cipőben van, az meg megint egy teljesen más kérdés, hogy nem biztos, hogy partnernek választanék egy olyan férfit, akinek ennyire megerőletető normális, alkalomhoz illő tiszta cipőt húzni.

15-ös vagyok. Ha valaki annyira tróger, hogy lelakott, koszos cipőben van, valószínűleg nem is jutunk el a szexig.
Egyébként nincs azzal az ég világon semmi baj, hogy neked nincs fűzős cipőd (bár a legtöbb ovis már tud cipőt kötni, szóval a kézügyességre fogni ezt elég gáz felnőtt korban), mert vannak nagyon jól kinéző slip onok is. [link]
A lényeg, hogy tiszta legyen, ne legyen leélve, ne legyen szakadt, kopott, nem nagy kérés. Az sem baj, ha nem egy vagyon, de legyen normális az a cipő, ennyi.

"Alapból nincs jó kézügyességem"
Az átlag ovis is be tudja kötni. A páromnak egy neurológiai probléma miatt borzasztóan remeg a keze, ő is be tudja kötni.
"nem szeretem, ha kioldódik"
?????
Körülbelül ezerféle megoldás van, hogy ne oldódjon ki... én pl a masni két "hurkára" kötök még egy szimpla csomót, és ennyi.... SOHA nem kötődött még ki magától a cipőfűzőm, konkrétan nem értem, hogy hogy lehet azt a jelenséget előidézni :D
Egyéb gagyi kifogás?
Nézd, nem akarsz adni magadra ezen a téren, tojsz rá. Nincs ezzel baj, de miért másokat szidsz miatta? :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!