Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan párod, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párod, aki nem volt az eseted, de adtál neki egy esélyt? Ha igen, mi történt?

Figyelt kérdés
Nekem volt. Egy olyan nő, aki nem tetszett, de összejöttem vele, mert a belső tulajdonságai megtetszettek. Aztán az lett a vége, hogy a konfliktust nem oldottuk meg, elhagyott, és kiment az exéhez külföldre. 🤣
2021. dec. 3. 13:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Vannak pozitív történetek is, ami jó! A tiéd is ilyen.

Köszönöm, hogy leírtad. :)

2021. dec. 3. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez most ilyen kérdés lesz a kérdés alá amiért sorry: de akkor ezek szerint a nagy többség azt tanácsolná, hogy ne adjunk esélyt olyannak aki kicsit sem fog meg külsőre? Akkor sem ha a belső tulajdonságai tetszenek?
2021. dec. 3. 14:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tanácsolom, hogy döntsd el magadnak, hogy így is belevágsz-e. A #10 példája is mutatja, hogy lehet ennek jó vége. Azért, mert nekem (#6) nem volt jó tapasztalatom, ne tántorítson el, ha valaki megtetszik annak ellenére, hogy ránézésre nem ugranál rá azonnal.
2021. dec. 3. 14:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, kicsit sarkítva ugyan, de nekem külsőre kétféle férfi létezik: aki taszít és aki nem :D. Jó, nyilván vannak, akik kicsit jobban tetszenek, jobban a zsánereim, de ha valaki megfog, akkor ő jópasi lesz számomra. Egy kövér férfi azért nem fog bejönni, mert a kövérséghez (nem 10-15 kiló túlsúlyra gondolok, hanem többre) az esetek többségében olyan tulajdonságok kapcsolódnak, amik amúgy baromira taszítanak.

Szóval értelmezés kérdése, jöttem össze olyan férfival, aki nem volt külsőre etalon, de belsőre eléggé megfogott, és ez bőven elég volt egy 4,5 éves párkapcsolathoz, és ahhoz, hogy szeressem azt, ahogy kinéz. Viszont a belsőből sosem adtam le: sosem volt elég, hogy rendes, kedves, normális és van humora.

2021. dec. 3. 15:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nekem se tetszett a lány, se képen aztán élőben sem annyira, de úgy voltam hogy semmi gond, barátok még lehetünk. Aztán valahogy egyre szimpatikusabb lett és végül összejöttünk, igaz mostanra már nem vagyunk együtt, hasonló volt mint a 8-as válaszolóval, nem törődött magával, önbizalomhiányos volt, mint kiderült végül hazudott is, leginkább azért lett vége. Most elindult egy úton, amit én tisztes távolból végigkísérek mert kíváncsi is vagyok, aztán majd meglátjuk.
2021. dec. 3. 15:07
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

"De ebből is látszik, hogy a "normális pasik nem kellenek a nőknek" szöveg nem mindig igaz."

Miből? Hogy ahelyett hogy otthagyta volna hagyta magát "megerőszakolni"? Pont azt bizonyítja, hogy ez kell nekik.

2021. dec. 3. 15:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

16

Nem, nem ez kell, nem is szerettem szerelemmel soha. Az eset után elhagytam, és egyszer sem táncoltam vissza, pedig volt, hogy vinnyogva bőgött, úgy könyörgött, aztán meg fenyegetett.

Ja, és soha többé nem álltam össze ilyennel.

Több, mint 8 éve vagyok együtt egy olyan férfival, aki külsőre is vonz, szerelmes vagyok belé, és soha az életben nem bántott.

2021. dec. 3. 15:46
 18/24 anonim ***** válasza:
68%
Teherbe estem a 3. randinkon és mindjárt ünnepeljük a 9. évfordulónkat
2021. dec. 3. 16:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon kíváncsi lennék arra, hogy aki nem tartja karban a testét, abból belsőleg mi hiányzik.

Lehet, hogy félreértettem, de ez utólagosan nekem nagyon úgy tűnik, mintha arra akarnád a rossz tulajdonságait vagy a végkimenetelt fogni, hogy ő nem sportolt.

Hozzáteszem nekem van barátom, aki aktívan sportol, a másik meg kis lusta, van rajta pár plusz kiló is, elejétől kezdve ilyenek, 15 éve együtt vannak, így erre kiváncsi lennék azért bővebben is, ha már ennyire hirdeted.

2021. dec. 3. 17:37
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Volt! Hozzámentem felesegül 😁
2021. dec. 3. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!