Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan párod, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párod, aki nem volt az eseted, de adtál neki egy esélyt? Ha igen, mi történt?

Figyelt kérdés
Nekem volt. Egy olyan nő, aki nem tetszett, de összejöttem vele, mert a belső tulajdonságai megtetszettek. Aztán az lett a vége, hogy a konfliktust nem oldottuk meg, elhagyott, és kiment az exéhez külföldre. 🤣
2021. dec. 3. 13:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
ez jó sztori volt, kösz hogy elolvashattam
2021. dec. 3. 13:33
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. dec. 3. 13:33
 3/24 anonim ***** válasza:
94%
Volt és nagyon hamar megbántam. Kívülről nem volt az esetem, de a belső tulajdonságai megfogtak. Kiderült, hogy én vagyok az első kapcsolata és ez meg is látszott a viselkedésén. Féltékeny volt folyton, ha nem azt csináltuk, amit és ahogy szeretett volna megsértődött. Fél évig tartott, aztán szakítottam, mert elegem volt, hogy óránként kell messengeren válaszolgatni.
2021. dec. 3. 13:36
 4/24 A kérdező kommentje:

Ez durvább eset, mint az enyém. Nálam a nő nem ragaszkodott ennyire.

2021. dec. 3. 13:37
 5/24 anonim ***** válasza:
94%

Volt.

Azért adtam neki esélyt, mert sajnáltam, hogy senki nem tette addig, és nagyon előadta, hogy ő örökre megbecsülné a párját, ha végre összejönne. Nagyon jókat beszélgettünk is, ezért úgy éreztem, hogy én is ugyanolyan lennék, ha nem adnék esélyt, mint azok, akik eddig taszították a depresszióba.

Összejöttünk, soha egyetlen élvezetes szex sem volt, valamint 2-3 hónapig volt mézes-mázos, utána kijött az igazi énje, ami egy bántalmazó elmebeteg volt.

Lelkileg a földbe tiport, undorítóan beszélt velem, minden nap veszekedést kezdeményezett, szakítás után pedig testi sértéssel fenyegetett, öngyilkossággal zsarolt és zaklatott is.

Szexuálisan is bántott, akkor is megd.ugott, mikor beteg voltam, fájt és 20x nemet mondtam. Azt hitte, hogy ha órákon át nyomul, turkál a bugyimban , könyörög bőgős hangon, hogy ő milyen kanos, és emiatt 20 nem után végül nem mondok semmit, csak hagyom annak érdekében, hogy kussoljon, beleegyezést jelent és egészen addig kérettem magam. Simán élvezte a szexet úgy is, hogy csak mozdulatlanul hagytam egy nyikkanás nélkül, és tudta, hogy fáj, nem akarom.

Utána még több számomra nem vonzó pasinak adtam esélyt beszélgetésre, ismerkedésre (nem feltétlenül randizási céllal), és nagyon sokan viselkedtek rövid idő után hasonlóan: agresszív hangnem, szavaim kiforgatása, felszíneskvázás, remélik egyedül döglök meg, visszautasítás után hirtelen ronda, senkiházi, semmilyen nő lettem, aki csak egyetlen egészségügyi bszásra kellett volna nekik persze, stb.

Éppen ezért nézem már idiótáknak azokat, akik azzal jönnek, hogy ha egy nő nem talál komoly kapcsolatot, vagy épp bántják, akkor nyilván azért van, mert csak a legjobb képű pasikkal áll szóba.

Nem, ugyanúgy csomó bántalmazó, senkiházi görény van a gyengébb külsejűek között is, semmi értelme leadni az igényekből.

2021. dec. 3. 13:44
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt, többször is, és én is mindig megbántam. Sosem lett happy end a vége, mindig elég hamar szakításba torkollott, mert egyikünk sem volt boldog ebben a helyzetben. Érthető okból.

Most már azért okosabb vagyok és nem kezdek kapcsolatba, csak ha tényleg megfog a másik. Kívülről is és belülről is.

2021. dec. 3. 13:46
 7/24 A kérdező kommentje:

Ezt rémes volt olvasni is.

De ebből is látszik, hogy a "normális pasik nem kellenek a nőknek" szöveg nem mindig igaz.

Bizonyos esetekben csak magukat tartják normálisnak, de amúgy egyáltalán nem normálisak, így nem csodálom, ha nem kellenek.

2021. dec. 3. 13:49
 8/24 anonim ***** válasza:
87%

Egyetlen egyszer próbáltam ezt meg. Aktívan sportoló férfiként összejöttem egy mozgásszegény életet élő nővel mert megfogtak a belső tulajdonságai.

Aztán kiderült számomra, hogy aki nem tartja karban a testét, abból belsőleg is hiányzik valami. Pár év döglődés után (ő próbált engem arra ösztökélni, hogy ne mozogjak, pocakosodjak meg stb., én pedig őt próbáltam a mozgás iránti szeretetre nevelni) szakítottunk.

Megjegyzem, akkor még fiatal, tapasztalatlan férfiként fogott még rajtam a "a belső fontosabb" féle #szeresdmagad propaganda. Azóta nem hiszek ebben. Az ember hús és vér lény, nem csak a belső számít. Igenis jöjjön be nekem a társam, főleg, ha hosszú távra tervezünk (és igen, az én testem is legyen kívánatos a nő számára!). Nyilván az ember külseje megkopik, de azért nem mindegy, hogy ez mondjuk 30 év szexuálisan kielégítő házasság után következik be, vagy már a kapcsolat első évében nem vonzódtok egymáshoz.

2021. dec. 3. 13:52
 9/24 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, hogy a belső fontosabb, de azért van egy határ, amiből nem szívesen adnék le most már.

Például az a nő, akiről írtam, sajt magát teltkarcsúnak, pufinak nevezte. Ebből tudhatjátok, milyen alkat kb. Akkor elnéztem akkor, de többet nem fogom.

Egyszerűen nem tetszenek az ilyen molett nők. Nem bántom őket, de nem hozzám valók.

2021. dec. 3. 14:01
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a páromat fénykép alapján nagyon vonzónak találtam, de az első randin nem tetszett. Illetve, inkább úgy fogalmaznék, hogy volt, ami tetszett benne, de inkább hajlottam afelé, hogy ne legyen több randi, mert nem igazán fogott meg. De kitartó volt és már 5 éve együtt vagyunk, ebből 3 éve együtt élünk és nagyon szeretjük egymást :)
2021. dec. 3. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!