Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi volt a leghosszabb idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a leghosszabb idő ameddig egy csajt fűztél csak azért, hogy megdugd?

Figyelt kérdés
2. Illetve mennyit lennél hajlandó várni egy csakra, ha csak szexet akarnál tőle?

2021. dec. 1. 21:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Nőként szeretnék hozzászólni: Engem 8 hónapig fűzött valaki, mire lett szex. Arra gondoltam akkor fiatalon és naivan, biztos akar valami komolyat, ha ilyen kitartó. Hát nem. Ez szex volt és az is maradt. 5 hónapig tartott, mire rájöttem, és tudomásul vettem, hogy nem is lesz más. Utána 2 évig tartott, mire rendbejött a lelkem és kigyógyultam belőle.
2021. dec. 1. 22:07
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Munkahelyi románc, fél évig tepert értem a pasi, mire megkapott. Igen, kérettem magam, mert féltettem a munkám és a “jó híremet”.

25N

2021. dec. 1. 22:46
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

van olyan, aki már 3 éve ezért "ostromol"

pedig iszonyú helyes és megnyerő férfi, bárkit megkap, de csakazértismegdugom-ot játszik velem

2021. dec. 1. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

3 perc

Utána meguntam és adtam egy pofont hogy meggondolja magát

2021. dec. 1. 23:30
 15/19 peca1000 ***** válasza:
77%
Már 30 éve füzöm az egyik nőismerősöm, de csak nem adja magát.:)
2021. dec. 2. 00:14
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Még a legjobb csajnál se tudok, tudtam várni pár napnál tovább.

Szórakozzon a mamájával, ne velem.

2021. dec. 2. 01:29
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Néhány perc. Ha nem tetszel egy lánynak első pillanatban, akkor soha nem fogsz.
2021. dec. 2. 07:55
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
régebben 14 nap volt a maximum, aztán 30 napot húztam meg határt egy csajnál , aki szép 10/10-es volt,20 éves (én mondjuk akkor is messze áltam tíztöl kinézetre) aztán mondtam neki, hogy 30 nap , benne 11 hosszú minőségi randi, (jó helyekre vittem el) ennyit tudtam udvarolni, ha nem akar se komoly kapcsolatot, se egyebet velem, akkor inkább keresek másik lányt, mert ha még jobban bele szeretek, akkor sérülni fog a lelkem ebben a kapcsolatban főleg ha szex sincs, csak az a pár csók ami volt, ez nekem kevés, így nem tudom folytatni. ha nem lépünk tovább a kapcsolatban, akkor én kilépek belőlle,mert szex nélkül nem tudok meglenni.gondolkodjon rajta 3 napig max, aztán döntsön.másnap átjött reggelizni, hogy sokat tudjunk beszélgetni azon napon, majd megivott sok likört, becsipett rendesen aztán szexeltünk egész nap. már első menet felénél mondta , tök hülye volt hogy ennyit várt. ( pedig volt elöttem jópár pasija.) szép éveket töltöttünk együtt, bár elég önző volt. aztán jött egy átlagos lány, az arca nem is igazán tetszett eleinte, de neki is szép teste volt,nyári ruhában is látszott vékony csinos alakja.észre vette hogy popóját bámulom,amikor megfordult, és csak ugy odajött hozzám beszélgetni amikor épp ittam egy üdítőt egy plázában,kinti asztalnál,ivott ö is egy üdítőt,aztán sétáltunk plázában, és jőtt volna velem úgy láttam, éhes voltam, így mondtam neki,meg meghivom a közeli éteremben. ettünk egy brassőit, aztán kiment a mosdóba. amikor viszajött nem ült vissza a székére, hanem ölembe ült olyan természetességgel, mintha régen járnánk, átkarolta nyakam és ugyanugy beszélgettünk semmiségekről. kapcsolatról egy szó sem esett,se szexröl,se arról ki mit dolgozik, semmi ismerkedős téma, csak átlag témák, és egyszerüen hazajött velem. leültem ágyra, ö lovagló ülésbe rámült, és csokolgatni kezdte nyakam majd csokoóztunk, majd levetköztetett és meglovagolt rendesen, és jót szexeltünk, késő délutántól hajnalig bealvásig. két zsex között beszélgettünk a szokásos ismerkedős témákat, amiket ugye , elötte kellett volna. a meglévő szép 10/10 es csajom dobdtam pár hét után , pedig vele 2 éve voltunk együtt, szinte minden nap. az új lányért simán lecseréltem, aki sosem kérte egy szóval sem,csak vele egyre több időt töltöttem, és akivel utána 5 évet töltöttem együtt , sokkal boldogabb kapcsolatban, egyáltalán nem volt önző az uj lány, és nagyon rendes oda adó volt mindig velem, sose mondott nemet a szexre, ö is szexmániás volt mint én, de sokkal több belső értéke volt, mint előző 10/10es csajomnak,még ha először egy rib ancnak néztem is. aztán mondta hogy hát nem igy szokott ő sem ismerkedni, csak egy pasija volt előttem, a bátyja egy akkori haverja szedte fel, és vele volt éveket, aztán nemrég szakított pasival,mert félre kefélt a csávó, őt meg egyre kevesebbet. aztán amikor látta hogy tetszik nekem ott amikor megbámultam a testét,a plázában, túl sokáig legeltettem testén a szemem a plázában,kiszurta. akkor úgy érezte hogy tetszik nekem, és kell ő nekem, azért jött oda. szóval az udvarlási hossz mennyire számít akár egy komoly kapcsolatban valójában ???
2021. dec. 3. 23:50
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

Hat nem tudom, de engem akárhány hónapig fűzhetne valaki, ha nem járunk, le nem feküdnék vele. Nyilvánvaló hogy a “fűzés” csak arra megy ki, ha nem társul hozzá más: érzelem és cselekedetbeli dolog…például szerelem, randik, együttlét stb. Nekem inkább az a magas, hogy van aki ezt nem vágja és még így is alá fekszik a másiknak

L 26

2021. dec. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!