Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Szakítás után mennyi idő kell ahoz hogy újra elkezdjetek ismerkedni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 06:26
2/9 anonim válasza:
Én három és fél hét után mentem randira a szakítás után .
3/9 anonim válasza:
Nekem nagyon változó, volt hogy egy év, volt hogy elég volt pár hónap
4/9 anonim válasza:
Ezer tényező függvénye, hogy egy nő vagy férfi mennyi idő után érzi magát késznek egy új kapcsolatra, erre nincs konkrét válasz.
6/9 anonim válasza:
Másfél éves kapcsolat után egy év kellett hozzá.
8/9 anonim válasza:
2,5 hónap után pár nap múlva már ismerkedtem. Egyszerűen annyira boldoggá tett a kapcsolat, szerelem, hogy újra meg akartam élni, hiába lett csúnyán vége az elsőnek.
5 és fél év után kb. 9-10 hónap, mondjuk ez az ismerkedés sem jött össze. :D Na mindegy.
9/9 anonim válasza:
11 éves kapcsolat után majdnem másfél évig voltam szingli
A következő kapcsolatnak is vége lett
Másfél év után
Egy éve nincs párom
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!