Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Botrányos ha ilyen kinézetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Botrányos ha ilyen kinézetű nőt szeretnék úgy hogy én egy egészen ronda pasi vagyok (a nők szerint) ?

Figyelt kérdés

Nagyjából az ízlésemnek egy ilyen kinézetű nő felelne meg külsőre :

[link]

Kormányszóvívő amúgy. S mielőtt jönnek a trollok meg az elkeseredett vénlányok hogy milyen ronda, nem, ő egy tökéletes szépség.

Miért baj hogy igényes férfi vagyok és szép nőt szeretnék?

F/30

2021. nov. 28. 16:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Balázs, szerintem jobb lenne, ha egy ideig leállnál az idétlen kérdések gyártásával. :D
2021. nov. 28. 16:52
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Ki szerint baj?? Szíved joga, nekem is megvan a preferenciám de nem fárasztom itt vele a népet.
2021. nov. 28. 16:52
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem baj , dèdelgesd az àlmaidat egy anonim fórumon továbbra is 😁
2021. nov. 28. 16:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz amit akarsz, teljesen érthető, hogy ilyet szeretnél, végül is mindenki szép nőt szeretne, csak ne lepődj meg, ha nem kapod meg.
2021. nov. 28. 16:54
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, szerintünk nem baj, sőt, nem is érdekel minket. Hajrá, hajrá, csak ne csodálkozz, ha te nem kellesz majd neki.
2021. nov. 28. 16:59
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Lőtéri kutyát nem érdeklik a preferenciáid, Balázs.
2021. nov. 28. 16:59
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki őt lerondázza, annak egyszerűen nem jó a látása. Lehet, hogy van, akinek nem jön be, de semmiképp sem nevezhető rondának.

Nem botrányos egyébként, ha hasonlót szeretnél, csak esélytelen ronda férfiként.

Én ronda nő vagyok, tehát nem az a kategória, hogy van, akinek nem jövök be, hanem egyértelműen szarul nézek ki. Nyilván vágyhatnék én is mindenféle jó pasira, attól még a rideg valóság az, hogy nemcsak jót, hanem a kifejezetten legalját leszámítva semmilyet nem kapok. Ennyi, szívás. Talán majd következő életemben nagyobb szerencsém lesz, és nem ilyen fos génállománnyal jövök világra.

2021. nov. 28. 17:02
 8/23 anonim ***** válasza:
23%
Szia 7-es!Ha nálad jó leszek,írjál oszt összedugjuk kinek mije van.Józsi bácsi64F
2021. nov. 28. 17:06
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

Nem botrányos, csak nem fog összejönni.

Ha pedig rájössz erre te is, akkor ne vergődj, ne qrvázd le a nőket, ne legyél agresszív, mert az viszont botrányos. :)

2021. nov. 28. 17:11
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
Most akkor igényes vagy, vagy rondának tartanak a nők?
2021. nov. 28. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!